Wij zijn verheugd om te kunnen delen dat de recente workshop over organische vindbaarheid, georganiseerd door Vindkracht13 in Veghel, een groot succes was voor Praxis Kluscontainer. De workshop, die gericht was op Google My Business, vond plaats in Veghel en trok veel geïnteresseerde deelnemers.

Vindkracht13 is een expert in organische en creatieve vindbaarheid en heeft tijdens de workshop haar kennis en expertise gedeeld met Praxis Kluscontainer. Het belang van Google My Business werd duidelijk benadrukt en er werden concrete tips gegeven om de zichtbaarheid en vindbaarheid van de Kluscontainer te verbeteren.

De workshop was interactief en de deelnemers kregen ruim de tijd om vragen te stellen en hun eigen ervaringen te delen. Het was duidelijk dat de aanwezigen veel hebben opgestoken van de workshop en dat ze deze kennis kunnen gebruiken om de online aanwezigheid van hun bedrijf te verbeteren.

We zijn trots op de samenwerking tussen Vindkracht13 en Praxis Kluscontainer en we kijken uit naar toekomstige samenwerkingen. Als je meer wilt weten over organische vindbaarheid en creatieve marketing, neem dan gerust contact op met Vindkracht13.