VIDEO PERSONALISATIE.

 

Bij Vindkracht13 gaan we nog een stap verder in video. Wij hanteren videopersonalisatie. We bieden niet alleen gepersonaliseerde content op basis van interesses en voorkeuren, maar we tillen het naar een geheel nieuw niveau.

Stel je voor dat elke video die je naar prospects stuurt, wordt voorzien van een unieke kenmerken per ontvanger.

We passen niet alleen de tekst aan, maar ook de visuele elementen om de video volledig in lijn te brengen met jouw merkidentiteit. Van de kleuren tot de typografie, alles wordt aangepast om de video naadloos te integreren met jouw merk.

Videopersonalisatie voor groei en ontwikkeling

Dé persoonlijke benadering die zorgt voor betrokkenheid en een blijvende glimlach!

 

Creëer merk PROmotors

Vindkracht13 helpt met de transformatie om op een persoonlijke en effectieve manier fans creëren. Met gepersonaliseerde videocontent en relevante informatie informeren wij effectief zodat we verwonderen en binden.

De AI en Deepfake techniek is breed inzetbaar in arbeidsmarktcommunicatie, interne communicatie en promotie met als doel om het merk beter zichtbaar en beter vindbaar te maken.

Wij borgen de online marketingkennis en creëren de content.

Met meetbaar resultaat op vindbaarheid (SEO) & zichtbaarheid (REACH).

Werkwijze

Bij Vindkracht13 hanteren we een gestructureerde aanpak voor videopersonalisatie:

1. Strategische planning:
Samen definiëren we doelstellingen, doelgroep en gewenste boodschap.

2. Data-analyse:
We verzamelen relevante gegevens over prospects en klanten.

3. Contentcreatie:
We ontwikkelen gepersonaliseerde videocontent op basis van de verzamelde gegevens.

4. Personalisatie-engine:
We integreren unieke logo’s, namen en kleuren in de video’s.

5. Testen en optimalisatie:
We testen en evalueren de impact en passen aan waar nodig.

6. Implementatie en distributie:
We lanceren de gepersonaliseerde video’s op relevante kanalen.

7. Analyse en optimalisatie:
We monitoren de prestaties en optimaliseren voor betere resultaten.

 

 

Een persoonlijke en gedenkwaardige start met Vindkracht13

Bij Vindkracht13 gaan we verder dan alleen het sturen van een standaard welkomstpakket. We maken gebruik van geavanceerde technieken en data-analyse om een onderscheidende en gepersonaliseerde ervaring te creëren. Door slim gebruik te maken van data kunnen we de interesses, voorkeuren en behoeften van individuele medewerkers en klanten achterhalen. Op basis hiervan selecteren we unieke geschenken en gadgets die perfect aansluiten bij de persoonlijke voorkeuren van de ontvanger.

Of het nu gaat om een gepersonaliseerde koffiemok met de naam van de medewerker erop, of een persoonlijke videoboodschap waarin we niet alleen de naam van de ontvanger noemen, maar ook de reistijd en functie vermelden, Vindkracht13 zorgt ervoor dat elke start persoonlijk en memorabel is. We geloven dat een goede start essentieel is voor het behoud van medewerkers en het creëren van een positieve perceptie van je organisatie.

De impact van onze aanpak is aanzienlijk. Medewerkers voelen zich gewaardeerd en gesteund, waardoor ze zich sneller verbonden voelen met de organisatie en gemotiveerd zijn om hun beste werk te leveren. Dit resulteert in hogere retentiepercentages en een positieve werkcultuur, waarin medewerkers zich kunnen ontwikkelen en bloeien. Klanten ervaren een persoonlijke benadering en voelen zich begrepen en gewaardeerd. Dit leidt tot een sterkere klantloyaliteit en positieve mond-tot-mondreclame, wat essentieel is voor het succes van je bedrijf.

VIDEO PERSONALISATIE

9

Waarom kiezen voor een persoonlijke start?

Videopersonalisatie biedt diverse belangrijke voordelen, met name bij het creëren van een persoonlijke en effectieve start voor nieuwe werknemers. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

Betere betrokkenheid: Door video’s te personaliseren, kun je de betrokkenheid van de kijkers vergroten. Mensen voelen zich meer aangetrokken tot inhoud die specifiek op hen is afgestemd, waardoor ze meer geneigd zijn om te kijken, te luisteren en betrokken te raken bij de boodschap.

Verbeterde merkbeleving: Door de visuele elementen van de video aan te passen aan de merkidentiteit, creëer je een consistente en versterkende merkbeleving. Dit draagt bij aan het opbouwen van een sterkere merkloyaliteit en het versterken van de band tussen werknemers en het bedrijf.

Persoonlijke benadering: Videopersonalisatie geeft een gevoel van persoonlijke benadering. Nieuwe werknemers voelen zich gewaardeerd en erkend wanneer ze merken dat de video speciaal voor hen is gemaakt. Dit kan een positieve impact hebben op hun motivatie en betrokkenheid bij de organisatie.

Efficiënte onboarding: Door gepersonaliseerde video’s te gebruiken als onderdeel van het onboardingproces, kun je informatie effectief overbrengen op nieuwe werknemers. Het visuele aspect van video’s, in combinatie met de persoonlijke aanpassingen, maakt het gemakkelijker voor werknemers om de inhoud te begrijpen en te onthouden.

weken employer branding

Telefoonnummer

KLAAR VOOR MAXIMALE ZICHTBAARHEID
MET EEN GLIMLACH?