Contact

Contact Info

Onze locatie

Rembrandtlaan 70
5461 GH Veghel

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag: 8:00 – 17:15

Bel: 0615685655

VINDKRACHT13 MATCHT OP AMBITIE!
BEN JIJ KLAAR VOOR MEER ONLINE IMPACT & ZICHTBAARHEID?

Contact formulier

Wat voor soort diensten biedt Vindkracht13 aan?

Vindkracht13 biedt een breed scala aan marketing- en communicatiediensten aan, waaronder social media marketing, contentcreatie, SEO en SEA, branding en design, en meer. We bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij de specifieke behoeften en doelstellingen van onze klanten.

Wat is de ervaring van Vindkracht13 in de marketingbranche?

Vindkracht13 heeft al meer dan tien jaar ervaring in de marketing- en communicatiebranche. Ons team bestaat uit professionals met uiteenlopende achtergronden en specialiteiten, waardoor we een breed scala aan expertise en ervaring hebben opgebouwd.

Wat is de werkwijze van Vindkracht13?

Onze werkwijze begint altijd met een grondige analyse van de huidige situatie en de doelstellingen van de klant. Op basis daarvan stellen we een op maat gemaakt plan op en gaan we aan de slag met de uitvoering. We werken transparant en communiceren regelmatig met onze klanten om ervoor te zorgen dat we op koers blijven en eventuele aanpassingen kunnen maken indien nodig.

Hoe weet ik of Vindkracht13 de juiste partner is voor mijn bedrijf?

We begrijpen dat het kiezen van de juiste marketingpartner een belangrijke beslissing is. We raden altijd aan om ons portfolio te bekijken en ons te leren kennen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Zo kunnen we samen bepalen of we de juiste fit zijn voor uw bedrijf.

Hoe kan ik contact opnemen met Vindkracht13?

U kunt ons bereiken via ons contactformulier op onze website, per e-mail of telefonisch. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden en eventuele verdere stappen te bespreken.

Vindkracht13 is niet zomaar een bedrijf, het is een groep mensen met passie voor duurzaamheid en innovatie. Wij noemen dit online optimalisatie van marketing en communicatie.

Als pionierende onderneming waren we de allereerste startende ondernemer binnen Startup Meierijstad. En nu, jaren later, zijn we nog steeds trots om onderdeel te zijn van dit geweldige samenwerkingsverband.

We hebben ons sinds onze oprichting volledig gericht op duurzaamheid en dat is niet onopgemerkt gebleven. Het team van Vindkracht13 is gegroeid en is inmiddels uitgegroeid tot de grootste starter binnen Startup Meierijstad. We zijn nauw betrokken bij de doorontwikkeling van het duurzame samenwerkingsproject en zijn enorm trots op wat we samen bereiken.

.