VINDKRACHT13

Optimale marketing & Communicatie

Zichtbaar goed gevonden

Onze Events

Maak je merk persoonlijk!

De persoonlijke start voor personeel en klanten die zorgt voor een blijvende glimlach!

Effectief personeel vinden & binden

Heb jij het idee dat je meer uit jezelf en je team kan halen? Neem dan een kijkje naar onze krachtmeting test. De Krachtmeting is opgebouwd uit 13 krachtvelden. Elk krachtveld omvat een uitleg over hoe je jezelf kunt verbeteren op dat specifieke gebied.

Podcast Workshop

Onze podcast studio in Veghel is beschikbaar voor verhuur per dagdeel of per dag, waardoor iedereen de flexibiliteit heeft om een podcast op te nemen wanneer dit het beste uitkomt.

Kennisevents & Workshops

20 april om 08:30 - Online aanwezigheid & zichtbaarheid

Hoe zorg je ervoor dat je zichtbaar bent?
Hoe zorg je ervoor dat je gevonden wordt?

Deze workshop is bedoeld om je te helpen bij het creëren van een sterk online aanwezigheid en zichtbaarheid, zodat je je bedrijf of merk effectief kunt promoten en succesvol kunt zijn in de digitale wereld. We zullen verschillende online marketing tools bespreken, evenals praktische tips en trucs die je kunt toepassen om je online aanwezigheid te verbeteren.

De workshop zal beginnen met een presentatie van de verschillende online marketing tools die je kunt gebruiken, zoals social media, e-mailmarketing, zoekmachineoptimalisatie en online advertenties. We zullen ook bespreken hoe je deze tools op de meest effectieve manier kunt inzetten om je doelgroep te bereiken en te betrekken.

Gratis Inschrijven voor deze workshop in Veghel

 

20 april om 18:45 - Workshop Branding & Marketing

De workshop van Vindkracht13 gaat over de kracht van branding en marketing om jouw bedrijf te laten groeien. In deze workshop leer je hoe je jouw merk kunt definiëren en hoe je dit merk vervolgens kunt gebruiken om jouw producten of diensten te promoten en jouw doelgroep te bereiken.

De workshop wordt gegeven op de BOOST your Business-evenement van Van der Valk op de Raamweg 10 in Cuijk. Dit evenement is speciaal bedoeld voor ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien en meer succes willen behalen in hun vakgebied.

De workshop vindt plaats op 16:00-21:00 uur tijdens de Maasvallei Mega Expo 2023 – BOOST your Business-evenement. Of je nu een startende ondernemer bent of al een tijdje in het vak zit, deze workshop zal je helpen om jouw bedrijf te laten groeien en meer succes te behalen.

Inschrijven

 

12 mei 2023 - Beter zichtbaar worden als merk. Hoe dan?

Op 12 mei staat er iets geweldigs op het programma voor de studenten van Fontys in Eindhoven: een workshop georganiseerd door Vindkracht13 met als onderwerp “Beter zichtbaar worden!”. 

Tijdens deze workshop zullen we je laten zien hoe je jouw persoonlijke merk kunt ontwikkelen en hoe je jezelf kunt onderscheiden van anderen. We gaan in op verschillende manieren waarop je kunt opvallen en hoe je jouw talenten en vaardigheden op de juiste manier kunt presenteren.

Geert van der Heijden is uitgenodigd om hun inzichten en ervaringen te delen over hoe zij zichzelf en hun klanten hebben gepositioneerd in hun vakgebied en wat hun succesvol heeft gemaakt.

Dus zorg ervoor dat je je aanmeldt voor deze workshop en bereid je voor om te leren hoe je de wereld kunt laten zien wat je in huis hebt. Wij garanderen dat je na deze dag met nieuwe kennis, inspiratie en zelfvertrouwen naar huis zult gaan!

 

14 april om 10:00 - Workshop Starten met een Podcast

Onze podcast workshop in Veghel is een unieke kans om te leren hoe je een professionele podcast kunt opnemen en produceren. De workshop duurt 3 uur en is ontworpen voor mensen die geïnteresseerd zijn in podcasting en die willen leren hoe ze hun eigen podcast kunnen opzetten.

 

We laten alle facetten zien op basis van tips & trics en ervaring uit de praktijk. De workshop duurt 3 uur en bevat o.a. de volgende onderwerpen:
Tips en trucs, Techniek, Elementen van een podcast, Intro/outro/sound effects, Montage en opname, Distributie van een podcast en de marketing van een podcast

Tijdens de workshop zullen een kleine groep deelnemers (tot 8 personen) leren hoe ze een opname kunnen maken met professionele opnameapparatuur en software. Ze zullen leren hoe ze de juiste microfoon kiezen, hoe ze een opname kunnen monteren en hoe ze hun podcast kunnen publiceren.

29 maart 2023 - Bezoek Webwinkel Vakdagen

Wij bezochten de Webwinkel Vakdagen. Dit keer niet als standhouder of spreker, maar als VIP-bezoeker. 

27 maart 2023 - Kennisevent Meetbaar werkgeluk

Werkgeluk is een van de belangrijkste onderwerpen in de arbeidsmarkt en het is cruciaal voor een succesvolle bedrijfsvoering. Het betekent dat de werknemers tevreden zijn over hun werkomgeving, taken, collega’s en leidinggevenden. Dit kan leiden tot verhoogde productiviteit, lagere ziekteverzuim, verbetering van de bedrijfscultuur en versterkte loyaliteit van de werknemers aan het bedrijf.

Het is belangrijk om werkgeluk meetbaar te maken, zodat het bedrijf de effecten hiervan op de productiviteit en de verloopcijfers kan zien. Hierdoor kunnen bedrijven gericht investeringen doen in de verbetering van de werkomgeving en de relatie tussen de werknemers en hun leidinggevenden. Bijvoorbeeld door het organiseren van teamuitjes, het bieden van flexibele werktijden en het investeren in opleidingen en ontwikkeling van de medewerkers.

Tijdens het Kennisevent Meetbaar werkgeluk spreken we over hoe je dit het beste kan toepassen binnen je bedrijf en wat je allemaal uit meetbaar werkgeluk kunt halen.

 

Meer informatie via dekrachtmeting.nl

Kennissessies: Workshops op maat

Bij Vindkracht13 personaliseren we onze workshops en stemmen we deze af op het kennisniveau van de deelnemers rondom het onderwerp.
Onze ervaren trainers hebben ruime ervaring met het geven van workshops aan diverse groepen, van beginners tot gevorderden.

De kracht van een Merkstrategie

Ontdek tijdens deze workshop van Vindkracht13 hoe je een sterke merkstrategie kunt ontwikkelen die vertrouwen en loyaliteit opbouwt bij jouw klanten. We laten je zien hoe je een unieke merkidentiteit kunt creëren en hoe je deze kunt communiceren met jouw doelgroep.

De kracht van Influencer marketing

Ontdek in deze workshop van Vindkracht13 hoe je een specifieke doelgroep kunt bereiken via samenwerkingen met invloedrijke personen of merken in de branche. We bespreken de belangrijkste principes van influencer marketing en laten zien hoe je deze kunt toepassen op jouw eigen marketingstrategie.

De kracht van Contentmarketing

Leer in deze workshop van Vindkracht13 hoe je waardevolle content kunt creëren die jouw doelgroep betrekt en informeert. We geven je praktische tips en tricks om content te maken die resulteert in meer betrokkenheid en conversies.

De kracht van Sociale media

Ontdek tijdens deze workshop van Vindkracht13 hoe je jouw doelgroep kunt bereiken en een community van volgers en fans kunt opbouwen via social media marketing. We laten je zien hoe je jouw social media kanalen effectief kunt gebruiken om jouw merk te promoten en een loyale fanbase te creëren.

De kracht van online advertenties

Leer in deze workshop van Vindkracht13 hoe je gericht potentiële klanten kunt bereiken via betaalde advertenties op zoekmachines en sociale media. We bespreken de beste strategieën voor PPC-advertising en geven praktische tips om jouw campagnes te optimaliseren.

De kracht van Automatisering

In deze workshop van Vindkracht13 leer je hoe je jouw marketingtaken kunt automatiseren om meer efficiëntie en productiviteit te bereiken. We laten je zien welke tools en strategieën je kunt gebruiken om jouw marketingprocessen te optimaliseren en te stroomlijnen.

De kracht van Zoekmachineoptimalisatie

Tijdens deze workshop van Vindkracht13 leer je hoe je jouw zichtbaarheid in zoekmachines kunt verbeteren om meer verkeer en conversies te genereren. We bespreken de belangrijkste technieken en tools voor SEO en laten zien hoe je deze kunt toepassen op jouw website en content.

De kracht van Marketinganalyse

De kracht van Marketinganalyse is een workshop van Vindkracht13 waarin je leert hoe je data kunt gebruiken om jouw marketingstrategie te optimaliseren. We bespreken de belangrijkste KPI’s en metrics die je moet volgen om de prestaties van jouw marketingcampagnes te meten en te verbeteren.

Tijdens deze workshop leer je hoe je verschillende tools en technieken kunt gebruiken om gegevens te verzamelen en te analyseren, zoals Google Analytics, A/B-testen en heatmapping. Je ontdekt hoe je deze gegevens kunt interpreteren en vertalen naar bruikbare inzichten om jouw marketingstrategie te verbeteren en betere resultaten te behalen.

Of je nu een beginner of een gevorderde marketeer bent, deze workshop biedt waardevolle inzichten en praktische tips om jouw marketingcampagnes te optimaliseren en jouw bedrijf te laten groeien.

De kracht van E-mailmarketing

In deze workshop van Vindkracht13 leer je hoe je relaties met klanten kunt opbouwen en onderhouden via gepersonaliseerde en relevante e-mailcampagnes. We bespreken de belangrijkste elementen van effectieve e-mailmarketing en geven praktische tips om jouw campagnes te verbeteren.

De kracht van Online optimalisatie

De workshop De kracht van Online optimalisatie van marketing en communicatie van Vindkracht13 is gericht op het verbeteren van de online prestaties van jouw marketing- en communicatie-inspanningen. Tijdens deze workshop leer je hoe je jouw website, social media en andere online kanalen kunt optimaliseren om meer verkeer, betrokkenheid en conversies te genereren.

Je leert hoe je een effectieve online strategie kunt ontwikkelen en hoe je deze kunt afstemmen op de behoeften en verwachtingen van jouw doelgroep. We bespreken de belangrijkste technieken en tools voor online optimalisatie, zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO), conversie-optimalisatie, social media marketing en e-mailmarketing.

Daarnaast leer je hoe je jouw online prestaties kunt meten en analyseren om jouw strategie verder te verbeteren. We bespreken de belangrijkste KPI’s en metrics die je moet volgen en laten zien hoe je deze kunt vertalen naar bruikbare inzichten om jouw online aanwezigheid te optimaliseren.

Of je nu een beginnende marketeer bent of een gevorderde professional, deze workshop biedt waardevolle inzichten en praktische tips om jouw online marketing en communicatie te optimaliseren en jouw bedrijf te laten groeien.

< 2023

Presentatie Webwinkel Vakdagen 2022

22 december 2022 - Keynote ZZP Boost 's-Hertogenbosch

Geert is vindingrijke kracht binnen zijn eigen marketingbureau Vindkracht13. Hij is gepokt en gemazeld in alles wat te maken heeft met klanten vinden en klanten binden. Tijdens dit event neemt Geert ons mee hoe hij binnen Vindkracht13 zijn personeel en klanten centraal stelt en hoe hij daar een mooi bedrijf mee heeft opgebouwd. Bekend van Online Optimalisatie.