Ons team

Over ons team

Ons team bestaat uit creatieve professionals die zich inzetten voor het leveren van effectieve marketingoplossingen voor onze klanten. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder branding, digitale marketing, sociale media en content creatie. Ons team bestaat uit experts op het gebied van marketingstrategieën, communicatie en design, die allemaal hun unieke vaardigheden en kennis inbrengen om de behoeften van klanten te begrijpen en te voldoen. Met onze toewijding en expertise zijn we in staat om de merkidentiteit van klanten te versterken, de zichtbaarheid te vergroten en hun zakelijke doelstellingen te bereiken.

Vindingrijke kracht

Geert van der Heijden

9

Strategie

Als eigenaar is Geert verantwoordelijk voor de strategische planning van het bedrijf. Hij bepaalt de visie, missie en doelstellingen van Vindkracht13 en ontwikkelt plannen om deze te bereiken. Hij houdt rekening met trends en ontwikkelingen in de marketingbranche en zorgt ervoor dat het bedrijf altijd voorop blijft lopen.

9

Kennisoverdracht

Geert is ook verantwoordelijk voor de kennisoverdracht en het onderhouden van relaties met bestaande klanten. Hij identificeert potentiële klanten, bepaalt welke diensten voor hen het meest geschikt zijn en presenteert Vindkracht13 aan hen als de beste keuze voor hun marketingbehoeften.

jaren ervaring

Telefoonnummer

Junior Marketeer

Berend Heikoop

9

Websiteontwikkeling

Berend kan betrokken zijn bij het ontwikkelen van websites voor klanten. Hij kan bijvoorbeeld werken aan de front-end van een website, waaronder het ontwerpen van pagina’s en het optimaliseren van de gebruikerservaring. Hij kan ook werken aan de back-end, waarbij hij zorgt voor de technische aspecten van de website, zoals de hosting en het beheer van de database.

9

Social media contentcreatie

Berend kan ook helpen bij het creëren van social media content voor klanten. Dit omvat het maken van berichten voor verschillende platforms, het plannen van berichten en het monitoren van reacties en interacties. Hij zal ook de prestaties van de social media-accounts van de klant bijhouden en optimaliseren op basis van de resultaten.

Content items gemaakt

E-mailadres

Online Marketeer

Luke de Wit

9

Digitale campagneplanning

Luke is verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van digitale marketingcampagnes voor klanten. Hij bepaalt welke kanalen het meest geschikt zijn voor de doelgroep en creëert de inhoud voor advertenties, social media, e-mailmarketing en andere digitale kanalen.

9

Data-analyse

Luke houdt de prestaties van digitale campagnes bij en analyseert de data om te bepalen wat wel en niet werkt. Hij gebruikt tools zoals Google Analytics en social media-analyse om de prestaties van de campagnes te meten en past de strategie aan op basis van de bevindingen.

9

Content creatie en publicatie

Het type content dat Luke kan maken, kan variëren van blogberichten, video’s, infographics, e-books, social media-berichten, enzovoort. Hij zal de inhoud produceren met de juiste toon en stem voor de doelgroep en het merk van de klant. Dit omvat onder andere het schrijven van pakkende koppen en het gebruik van relevante afbeeldingen en andere media.

jaar betrokken

Telefoonnummer

Organisatie Manager Geluk

9

Werkgeluk

Tamara zorgt ervoor dat werkgeluk op de agenda komt en wordt vertaald in daadwerkelijke actieplannen en veranderingen. Dit doet ze binnen Vindkracht13 en klanten. 

9

Flexibel inzetbaar

De functie van een organisatie manager geluk is om ervoor te zorgen dat werknemers in een organisatie zich gewaardeerd, gemotiveerd en tevreden voelen. Deze manager is verantwoordelijk voor het creëren en implementeren van werkgelukstrategieën en programma’s die gericht zijn op het verbeteren van de werkomgeving en het bevorderen van het welzijn van werknemers. 

jaar werkervaring

Telefoonnummer