Ons team

Over ons team

Ons team bestaat uit creatieve professionals die zich inzetten voor het leveren van effectieve marketingoplossingen voor onze klanten. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder branding, digitale marketing, sociale media en content creatie. Ons team bestaat uit experts op het gebied van marketingstrategieën, communicatie en design, die allemaal hun unieke vaardigheden en kennis inbrengen om de behoeften van klanten te begrijpen en te voldoen. Met onze toewijding en expertise zijn we in staat om de merkidentiteit van klanten te versterken, de zichtbaarheid te vergroten en hun zakelijke doelstellingen te bereiken.

Vindingrijke kracht

Geert van der Heijden

9

Strategie

Als eigenaar is Geert verantwoordelijk voor de strategische planning van het bedrijf. Hij bepaalt de visie, missie en doelstellingen van Vindkracht13 en ontwikkelt plannen om deze te bereiken. Hij houdt rekening met trends en ontwikkelingen in de marketingbranche en zorgt ervoor dat het bedrijf altijd voorop blijft lopen.

9

Kennisoverdracht

Geert is ook verantwoordelijk voor de kennisoverdracht en het onderhouden van relaties met bestaande klanten. Hij identificeert potentiële klanten, bepaalt welke diensten voor hen het meest geschikt zijn en presenteert Vindkracht13 aan hen als de beste keuze voor hun marketingbehoeften.

jaren ervaring

Telefoonnummer

Online Marketeer

Luke de Wit

9

Digitale campagneplanning

Luke is verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van digitale marketingcampagnes voor klanten. Hij bepaalt welke kanalen het meest geschikt zijn voor de doelgroep en creëert de inhoud voor advertenties, social media, e-mailmarketing en andere digitale kanalen.

9

Data-analyse

Luke houdt de prestaties van digitale campagnes bij en analyseert de data om te bepalen wat wel en niet werkt. Hij gebruikt tools zoals Google Analytics en social media-analyse om de prestaties van de campagnes te meten en past de strategie aan op basis van de bevindingen.

9

Content creatie en publicatie

Het type content dat Luke kan maken, kan variëren van blogberichten, video’s, infographics, e-books, social media-berichten, enzovoort. Hij zal de inhoud produceren met de juiste toon en stem voor de doelgroep en het merk van de klant. Dit omvat onder andere het schrijven van pakkende koppen en het gebruik van relevante afbeeldingen en andere media.

jaar betrokken

Telefoonnummer

Organisatie Manager Geluk

9

Werkgeluk

Tamara zorgt ervoor dat werkgeluk op de agenda komt en wordt vertaald in daadwerkelijke actieplannen en veranderingen. Dit doet ze binnen Vindkracht13 en klanten. 

9

Flexibel inzetbaar

De functie van een organisatie manager geluk is om ervoor te zorgen dat werknemers in een organisatie zich gewaardeerd, gemotiveerd en tevreden voelen. Deze manager is verantwoordelijk voor het creëren en implementeren van werkgelukstrategieën en programma’s die gericht zijn op het verbeteren van de werkomgeving en het bevorderen van het welzijn van werknemers. 

jaar werkervaring

Telefoonnummer

Over onze externe krachten

Bij Vindkracht13 zijn we niet beperkt tot de grenzen van ons eigen team. We omarmen actief de samenwerking met externe krachten, onze gewaardeerde partners. Deze partners zijn zorgvuldig gekozen om hun complementaire vaardigheden en expertise. Door met hen samen te werken, tillen we onze diensten en oplossingen naar nieuwe hoogten.

Onze partners dragen bij aan onze missie om de merkidentiteit van onze klanten te versterken, de zichtbaarheid te vergroten en hun zakelijke doelstellingen te bereiken. Samen vormen we een krachtig netwerk van professionals die zich verenigen in toewijding aan uitmuntendheid. Bij Vindkracht13 kijken we er naar uit om voortdurend te groeien en te evolueren, gedreven door onze sterke overtuiging dat samenwerking de sleutel is tot succes in de dynamische wereld van marketing en communicatie.

Videokracht

Videokracht

Lucas

Onze gewaardeerde Videokracht, is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige productvideo’s, animaties en 3D-modellering. Zijn toewijding aan maatwerk en visuele aantrekkelijkheid stelt ons in staat om samen met hem boeiende content te leveren die perfect aansluit op de specifieke behoeften van onze klanten. Deze samenwerking verrijkt onze dienstverlening bij Vindkracht13 en draagt bij aan het verhogen van de verkoop en merkbekendheid van onze gezamenlijke klanten. 

Laserkracht

Laserkracht

Iris

Onze gewaardeerde Laserkracht, is gespecialiseerd in laser snijden en graveren, waarbij ze uitblinken in het personaliseren van bedrijfslogo’s en het creëren van op maat gemaakte lasergesneden producten. Haar toewijding aan vakmanschap stelt Vindkracht13 in staat om samen met haar unieke oplossingen te bieden die voldoen aan de specifieke behoeften van onze klanten. Deze samenwerking versterkt onze dienstverlening en voegt een creatieve dimensie toe aan onze marketingoplossingen. Samen streven we ernaar om op maat gemaakte tastbare content te leveren die een blijvende indruk achterlaten.

Borduurkracht

Borduurkracht

Colette

Onze gewaardeerde Borduurkracht, excelleert in het leveren van bedrijfskleding met op maat gemaakte borduursels en bedrukkingen, naast een scala aan vrijetijdskleding. Haar expertise omvat niet alleen kleding maar ook artistieke creaties, zoals sieradenschalen, kettingen, dienbladen en andere merchandise. Deze samenwerking verrijkt de mogelijkheden van Vindkracht13 door het toevoegen van een persoonlijke en creatieve dimensie aan onze diensten. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten niet alleen professioneel, maar ook uniek en stijlvol voor de dag komen.

Podcast Partner

Podcast Partner

Jeroen

Onze toegewijde Podcast Partner, biedt hoogwaardige podcastfaciliteiten voor dagelijkse verhuur en dagdelen. Zijn professionele studio is uitgerust met geavanceerde apparatuur, waardoor Vindkracht13 de mogelijkheid heeft om met heldere en professionele geluidskwaliteit podcasts van diverse genres te produceren, van nieuws en politiek tot lifestyle en entertainment. Bovendien delen wij onze expertise via workshops, waardoor we bij Vindkracht13 niet alleen gebruikmaken van hun faciliteiten maar ook kunnen leveren  van podcasting. Samen streven we ernaar om boeiende en kwalitatieve content te creëren voor ons publiek en onze klanten.

Communicatiekracht

Communicatiekracht

Lisa

Onze gewaardeerde Communicatiekracht, richt zich op het optimaliseren van zichtbaarheid en het overbrengen van doelgerichte boodschappen aan de juiste doelgroep om de omzet en merkbekendheid te vergroten. Met haar focus op communicatiediensten voor bedrijven, ondersteunt ze Vindkracht13 bij het verfijnen van onze boodschap en die van onze klanten en het effectief overbrengen ervan naar het publiek. Samen zorgen we ervoor dat communicatie strategisch en doelgericht is, waardoor we niet alleen merkwaarde vergroten, maar ook sterke verbindingen opbouwen met de doelgroep.

DTP-kracht

DTP-kracht

Anke

Onze gewaardeerde DTP-Kracht, fungeert als allround grafisch ontwerper en biedt essentiële diensten voor mkb-bedrijven in de gemeenten Meierijstad en Uden. Met expertise in logoontwerp, verpakkingen, brochures, websites en sociale mediaontwerp, speelt DTP-Kracht een cruciale rol in het vormgeven en versterken van de visuele identiteit van bedrijven. Door deze diensten helpt DTP-Kracht ons niet alleen bij het vergroten van de herkenbaarheid van onze merken, maar draagt ook bij aan een hogere klanttevredenheid door aantrekkelijke en effectieve grafische communicatie.

Datakracht

Datakracht

Michael

Onze gewaardeerde Datakracht is gespecialiseerd in data-analyse en digitale transformatie. Hij biedt een scala aan diensten, waaronder interimspecialisten, in-house projectontwikkeling, rapid prototyping en data-analyse. Datakracht speelt een essentiële rol in het ondersteunen van organisaties bij het identificeren van patronen en het nemen van datagestuurde beslissingen. Deze samenwerking stelt ons in staat om nog dieper inzicht te krijgen en gebruik te maken van geavanceerde data-oplossingen om de prestaties van onze klanten te verbeteren.

Sustainability-Kracht

Sustainability-Kracht

Dirk

Onze Sustainability-Kracht is toegewijd aan het bevorderen van duurzaamheid binnen organisaties. Hij biedt waardevolle diensten aan die gericht zijn op het in kaart brengen van de impact van organisaties op duurzaamheid en het verbeteren van hun duurzaamheidsprestaties. Door samen te werken met onze Sustainability-Kracht kunnen we onze klanten helpen om een dieper inzicht te krijgen in hun duurzaamheidsimpact en hen ondersteunen bij het implementeren van effectieve initiatieven voor duurzame verbeteringen. Deze samenwerking versterkt onze capaciteit om duurzame praktijken te bevorderen en organisaties te begeleiden op weg naar een meer verantwoorde bedrijfsvoering.

Webshopkracht

Webshopkracht

Rahied

De samenwerking met onze Webshopkracht gaat verder dan alleen het bouwen van webshops en websites; het is een partnerschap gebaseerd op gedeelde waarden en expertise. Zijn uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en goed vindbare webshops, biedt maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften van bedrijven. Als een full-service internetbureau, met expertise in onder andere Magento2, gaat onze webshopkracht verder dan de bouw van online platforms; ze streven ernaar om waarde toe te voegen aan de digitale aanwezigheid van bedrijven. Samen tillen we de online ervaring van onze klanten naar een hoger niveau en versterken we hun positie in het digitale landschap.