OFFERTEMOTOR

Wat voor dienst of product je ook aanbiedt, de OfferteMotor zorgt voor een offerte op maat. Dankzij een handige formule berekent de OfferteMotor altijd de juiste prijs en levertijd voor jouw klanten. Van beschikbaarheid, personeelsbezetting en voorraad van het product en materialen, tot aan de leverduur en de prijsverschillen op basis van expertise en andere factoren. Genereer 24/7 leads en verstuur direct nieuwe offertes naar klanten: dát is de kracht van onze OfferteMotor.

Maak kennis met: De Offertemotor!

 

De offertemotor van Vindkracht13 is een geautomatiseerd en volledig online offerteproces dat is ontworpen om volledig gepersonaliseerde offertes te genereren. Dit proces maakt gebruik van gegevens en informatie over de klant, het project en de specifieke behoeften om een offertevoorstel te creëren dat nauwkeurig aansluit bij de vereisten van de klant.

Het offerteproces is volledig meetbaar in termen van effectiviteit en omzet. Hierdoor kunnen de resultaten van het proces worden geanalyseerd en geoptimaliseerd om een hogere omzet en betere resultaten te behalen. Door deze meetbaarheid en analyse is het mogelijk om snel en efficiënt te leren welke elementen van het offerteproces werken en welke niet, en om aanpassingen te maken om de beste resultaten te behalen.

 

 

Meetbaar in omzet

De offertemotor van Vindkracht13 is ontworpen om het offerteproces te vereenvoudigen en te stroomlijnen, terwijl het toch de hoogst mogelijke mate van personalisatie en kwaliteit biedt. Dit stelt bedrijven in staat om snel en efficiënt offertes te genereren, wat kan leiden tot snellere verkoopprocessen en hogere conversieratio’s.

Om het offerteproces en transitietraject volledig in kaart te brengen (met intern draagvlak) hebben wij 13 weken nodig. Na deze periode zullen wij een MT-presentatie geven om de resultaten en aanbevelingen te presenteren. We zijn ervan overtuigd dat onze offertemotor naadloos in jullie huidige IT-landschap kan worden geïntegreerd en we zullen slimme en effectieve informatieverzameling toepassen door gebruik te maken van de nieuwste technieken.

DE VOORDELEN VAN ONZE OFFERTEMOTOR

9

Maak direct online complexe prijscalculaties

Van complex naar eenvoudig. Met de OfferteMotor kun je klanten online zelfstandig hun offerte laten samenstellen, ongeacht de complexiteit van jullie product- en dienstaanbod en ongeacht de wensen van jouw klant.

 

9

Verminder fouten

Doordat de OfferteMotor voor jou alle factoren meerekent in de offerte, wordt het offerteproces een minder foutgevoelig. Hierdoor kun je voortaan helder en open communiceren met klanten én behoud je eenvoudig het overzicht in orders. 

 

9

Klantgerichter en effectiever

Klanten willen tegenwoordig het liefst direct geholpen worden en een offerte ontvangen. De OfferteMotor helpt je daarbij. Met slechts een paar klikken op de knop ontvangen websitebezoekers een nauwkeurige prijsschatting zodat ze direct antwoord krijgen op hun vraag.

 

9

Volledig in stijl

Bouw offertes geheel in de visuele stijl en tone of voice van jouw merk. Straal professionaliteit uit én bezorg klanten een 360 merkervaring met de OfferteMotor.

 

9

Opvolging volledig te automatiseren

Nadat nieuwe klanten een offerte hebben aangevraagd is het tijd voor de volgende stap. Automatiseer het gehele proces van gegevensverwerking, e-mailmarketing en haal alles uit de kast voor een ultieme klantervaring.

9

Track & trace op omzet & campagnes

Meten is weten. Met de OfferteMotor krijg je inzicht in het koopgedrag van jouw klanten en boek je meetbaar resultaat. Zo weet je precies waar je sterke punten liggen óf welke kansen je nog kan benutten. 

 

N

USP’s

 • Bespaar tijd
 • Verhoog klanttevredenheid 
 • Verlaag foutmarge 
 • Inzicht in klantkeuzes
 • Volledig in huisstijl
 • Responsive & adaptive
 • Koppel met:
  • Websites
  • Crm & ERP systemen
  • Marketing tools

 

KLAAR VOOR MAXIMALE ZICHTBAARHEID
MET EEN GLIMLACH?