Persbericht: De Podcast Studio Meierijstad opent haar deuren voor verhuur en workshops

MEIERIJSTAD – Vanaf vandaag is De Podcast Studio Meierijstad beschikbaar voor verhuur per uur, per dagdeel of per dag. De professionele studio is volledig uitgerust met hoogwaardige audioapparatuur en biedt alles wat je nodig hebt om een hoogwaardige podcast op te nemen. De studio bevindt zich in het hart van Meierijstad, aan de Rembrandtlaan 70 in Veghel en is ook beschikbaar op locatie!

De Podcast Studio Meierijstad is opgericht om podcastmakers te voorzien van een professionele opnamestudio die aan alle eisen voldoet. “We weten hoe belangrijk het is om een ​​goede kwaliteit opname te hebben voor een succesvolle podcast,” aldus de oprichter van de studio. “Met onze studio kunnen podcastmakers hun geluidskwaliteit naar een hoger niveau tillen en hun luisteraars een betere ervaring bieden.”

Naast de verhuurservice biedt De Podcast Studio Meierijstad ook workshops aan voor iedereen die geïnteresseerd is in het maken van podcasts. Tijdens de workshop leer je alles wat je nodig hebt om zelf een podcast te maken, van het kiezen van onderwerpen en het vinden van de juiste gasten tot het bewerken en publiceren van de podcast. “We willen onze kennis en ervaring delen met anderen en hen helpen om hun eigen podcast te maken”, aldus de oprichters Geert van der Heijden en Jeroen van de Sande.

De Podcast Studio Meierijstad is geschikt voor allerlei soorten podcasts, van nieuws en politiek tot lifestyle en entertainment. Of je nu een eenmalige aflevering wilt opnemen of een wekelijkse serie wilt maken, de studio biedt alles wat je nodig hebt om je ideeën tot leven te brengen.

Neem voor meer informatie over De Podcast Studio Meierijstad en de workshops contact op via de website podcaststudiomeierijstad.nl contact@podcaststudiomeierijstad.nl of bel naar 06-15685655

Bekijk ook het bericht op mooirooi.nl