VEGHEL – Vindkracht13 participeert in maatschappelijk project Fruitoys om kinderen te motiveren meer gezond te eten

Vindkracht13 is verheugd om aan te kondigen dat zij deelnemen aan het maatschappelijke project Fruitoys, een initiatief om kinderen te motiveren meer groente en fruit te eten door ermee te spelen.

Fruitoys is ontstaan uit de gedachte dat kinderen gezond eten moeten omarmen en dat speelgoed daarbij kan helpen. Door fruit en groente om te toveren tot speelgoed, spelen de kinderen met het fruit en worden ze tegelijkertijd aangemoedigd om het op te eten. Uit onderzoek blijkt dat kinderen die fruit in hun hand hebben, tot vijf keer meer kans hebben om het daadwerkelijk op te eten. Met Fruitoys willen we kinderen aanmoedigen om gezonde eetgewoonten te ontwikkelen, waar ze ook ter wereld zijn.

Het project is opgericht door Vindkracht13 en Moorside.
Vindkracht13 en Moorside zoeken nu bedrijven die bij willen dragen aan het doel om kinderen te motiveren meer gezond te eten. Bedrijven die het belangrijk vinden dat kinderen op een leuke manier gezond eten leren kennen, worden uitgenodigd om deel te nemen aan dit initiatief. Samen kunnen we een impactvolle verandering teweegbrengen en kinderen op een leuke en speelse manier leren om meer groente en fruit te eten.

Met Fruitoys willen we kinderen aanspreken op hun verbeeldingskracht en hun creativiteit stimuleren. We willen dat ze plezier hebben terwijl ze spelen met fruit en groente, en dat ze op een natuurlijke manier gezonde eetgewoonten ontwikkelen. We hopen dat dit project bijdraagt aan een gezondere toekomst voor de kinderen en dat meer bedrijven zich aansluiten bij dit initiatief.

We zijn trots om deel te nemen aan dit project en kijken uit naar een succesvolle samenwerking met bedrijven die zich willen inzetten voor dit doel. Samen kunnen we de wereld een beetje gezonder maken, te beginnen bij de kinderen.

Meer informatie: Fruitoys.com