We hebben opwindend nieuws om te delen! Ook dit jaar zetten we onze reis voort om de toekomst van e-commerce vorm te geven, en we nodigen jullie uit om deel uit te maken van deze spannende ervaring. Vindkracht13 is trots om aan te kondigen dat we aanwezig zullen zijn op de Webwinkel Vakdagen 2024, hét evenement waar de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de wereld van online retail samenkomen.

Waar? Stand 4, Jaarbeurs Utrecht

Kom bij ons langs op Stand 4, waar we samen met onze VR & AR partner, Virakle, een unieke ruimte creëren die draait om innovatie en de toekomst van online shopping. Of je nu een doorgewinterde e-commerceprofessional bent, een ondernemer die zijn eerste stappen zet in de online wereld, of gewoon geïnteresseerd bent in de laatste trends, we heten je van harte welkom.

Waarom moet je ons bezoeken?

  1. Ervaren in E-commerce: Als een toegewijd team van experts hebben we uitgebreide ervaring in het transformeren van merken en het verbeteren van de online aanwezigheid. Van strategie tot uitvoering, we weten wat nodig is om op te vallen in de digitale wereld.
  2. Innovatie met VR & AR: Ontdek de toekomst van online winkelen met onze VR & AR partner, Virakle. Samen duiken we in de wereld van virtuele en augmented reality om je te laten zien hoe deze technologieën de e-commerce-ervaring kunnen transformeren.
  3. Netwerken en Samenwerken: De Webwinkel Vakdagen zijn een geweldige gelegenheid om gelijkgestemden te ontmoeten, nieuwe connecties te maken en bestaande relaties te versterken. We geloven sterk in de kracht van samenwerking en kijken ernaar uit om ideeën uit te wisselen.

We nodigen iedereen uit om langs te komen, vragen te stellen, en samen met ons te verkennen wat de toekomst in petto heeft voor e-commerce. Of je nu een specifieke uitdaging hebt waar je aan wilt werken of gewoon op zoek bent naar inspiratie, we staan klaar om met je te praten.

Wanneer? 23 en 24 januari 2024

Zet het in je agenda, bereid je voor op een dosis e-commerce-innovatie, en meld je hier aan om ons te bezoeken op Stand 4 in de Jaarbeurs Utrecht. Tot dan!