Vindkracht13 en Odys slaan handen ineen om duurzame keuzes te bevorderen.

Bij Vindkracht13 zijn we ontzettend trots op onze nieuwste samenwerking met Odys, waarbij we de Odys Refurbished Keuzehulp hebben ontwikkeld. Het is een online tool die jou helpt om het perfecte refurbished scherm te vinden voor jouw situatie. Wij zijn er trots op dat wij ons steentje bijdragen aan de bevordering van duurzame keuzes.

 

Wat is de Odys Refurbished Keuzehulp?

De keuzehulp is een online platform waarbij je kunt selecteren welk soort refurbished scherm je zoekt, afhankelijk van jouw doel. Of je nu op zoek bent naar een scherm voor vergaderingen, presentaties, lesgeven, informatie tonen of multifunctioneel gebruik, wij hebben het geschikte scherm voor jou. De keuzehulp is zo ontworpen dat het gebruikersvriendelijk en gemakkelijk te navigeren is.

Waarom is de keuzehulp belangrijk voor duurzaamheid?

Een van de belangrijkste doelen van Odys is het bevorderen van duurzaamheid en dat is precies wat de keuzehulp doet. Refurbished schermen zijn namelijk een uitstekend alternatief voor het kopen van nieuwe apparatuur. Door gebruik te maken van een refurbished scherm draag je bij aan het verminderen van elektronisch afval. Het is niet alleen een slimme keuze voor de portemonnee, maar het is ook nog eens goed voor het milieu.

 

Hoe werkt de Odys Refurbished Keuzehulp?

Het is gemakkelijk om de keuzehulp te gebruiken. Allereerst selecteer je het soort gebruik, zoals vergaderingen of presentaties, en vervolgens kun je specificaties kiezen, zoals de grootte van de groep en of je wel of geen touchscreen wilt. Vervolgens kun je accessoires en garantiepakketten toevoegen en kiezen voor levering/montage. De keuzehulp biedt een compleet aanbod om zo de klant zo goed mogelijk te bedienen.

 

Waarom werken Vindkracht13 en Odys samen?

Bij Vindkracht13 zijn we ervan overtuigd dat we ons steentje moeten bijdragen aan een betere toekomst voor onze planeet. We willen duurzaamheid in de praktijk brengen en zijn daarom erg blij dat we samenwerken met Odys. Het bedrijf deelt onze visie en missie en is gericht op het aanbieden van duurzame oplossingen voor hun klanten. Door onze krachten te bundelen, kunnen we samen bijdragen aan het verminderen van afval en de impact op het milieu.

 Bij Vindkracht13 zijn we ontzettend trots op onze samenwerking met Odys en de lancering van de Odys Refurbished Keuzehulp. We kijken uit naar onze verdere samenwerking en bouwen samen aan een mooie toekomst!