Vindkracht13 en Bol Adviseurs hebben hun samenwerking verlengd en gaan ook dit jaar weer samenwerken op het gebied van strategische marketing en communicatie. Vindkracht13 zal Bol Adviseurs ondersteunen bij het vertalen van hun kernwaarden naar effectieve marketing- en communicatiestrategieën.

Bol Adviseurs is een accountancy- en advieskantoor met vestigingen in onder andere Veghel, Nijmegen en Venray. Het bedrijf bestaat dit jaar 70 jaar en dat wordt gevierd! Vindkracht13 zal Bol Adviseurs ondersteunen bij de ontwikkeling van een passende marketing- en communicatiestrategie op de lange termijn en om het 70-jarig jubileum van Bol Adviseurs in de schijnwerpers te zetten.

Vindkracht13 heeft veel ervaring met het ontwikkelen van succesvolle marketing- en communicatiestrategieën voor bedrijven in verschillende sectoren, waaronder accountancy en advies. Door samen te werken met Vindkracht13 kan Bol Adviseurs haar marketing- en communicatiedoelen bereiken en haar boodschap helder en effectief overbrengen aan haar doelgroep.

Bol Adviseurs en Vindkracht13 hebben al eerder samengewerkt en zijn blij de samenwerking nu voort te zetten. Samen gaan zij er een feestelijk jaar van maken en zorgen dat het 70-jarig jubileum van Bol Adviseurs niet onopgemerkt voorbij gaat. Met de expertise van Vindkracht13 op het gebied van marketing en communicatie en de jarenlange ervaring van Bol Adviseurs kunnen zij samen mooie resultaten behalen.