info@vindkracht13.nl

Videopersonalisatie is een techniek waarbij video-inhoud wordt aangepast aan de specifieke interesses, behoeften of kenmerken van individuele kijkers. Hierdoor kan de boodschap van de video veel relevanter en effectiever worden voor de kijker, waardoor de betrokkenheid en de kans op conversies worden vergroot.

Vindkracht13 past videopersonalisatie breed toe voor uiteenlopende (arbeidsmarkt)communicatie. Ze maken gebruik van geavanceerde technologieën om de video-inhoud te personaliseren op basis van verschillende parameters, zoals het surfgedrag van de kijker op de website, hun locatie, hun zoekgeschiedenis en hun persoonlijke voorkeuren.

Een voorbeeld van hoe Vindkracht13 videopersonalisatie toepast voor arbeidsmarktcommunicatie is door gepersonaliseerde recruitmentvideo’s te maken voor potentiële kandidaten. Deze video’s zijn gericht op de specifieke vaardigheden en interesses van de kandidaat en geven een realistisch beeld van de werkomgeving en de cultuur van het bedrijf.

Een ander voorbeeld is het gebruik van gepersonaliseerde video’s voor interne communicatie. Deze video’s zijn gericht op specifieke afdelingen of medewerkers en bevatten informatie die relevant is voor hun werkzaamheden en doelen.

Door videopersonalisatie toe te passen, kan Vindkracht13 de betrokkenheid van kijkers vergroten en de effectiviteit van hun communicatieboodschappen verbeteren. Dit kan resulteren in hogere conversies en betere resultaten voor hun klanten.