Natuurlijk zijn er vele online tools en websites beschikbaar om te achterhalen of er 404-pagina’s zijn op je website. Hier zijn 13 voorbeelden van dergelijke tools:

 1. Google Search Console: deze gratis tool van Google is een must-have voor elke website-eigenaar en biedt een uitgebreide set functies voor het monitoren van de prestaties van je website.
 2. Screaming Frog: deze betaalde tool crawlt je website en kan de 404-pagina’s en andere fouten snel opsporen.
 3. Ahrefs: deze betaalde SEO-tool biedt een overvloed aan functies, waaronder het controleren op gebroken links en 404-pagina’s.
 4. BrokenLinkCheck.com: deze gratis tool kan tot wel 3000 pagina’s van je website in één keer controleren op dode links en 404-pagina’s.
 5. DeadLinkChecker.com: deze gratis tool is vergelijkbaar met BrokenLinkCheck.com, maar kan meer pagina’s tegelijk controleren.
 6. Dr. Link Check: deze betaalde tool kan je website scannen op dode links, waaronder 404-pagina’s, en biedt gedetailleerde rapporten.
 7. W3C Link Checker: deze gratis tool controleert op gebroken links en andere fouten op je website.
 8. Online Broken Link Checker: deze gratis tool kan tot wel 3000 pagina’s van je website controleren op dode links en 404-pagina’s.
 9. Xenu Link Sleuth: deze gratis tool kan snel en efficiënt controleren op dode links en 404-pagina’s op je website.
 10. Check My Links: deze gratis Google Chrome-extensie kan alle links op een pagina controleren op dode links en 404-pagina’s.
 11. LinkChecker: deze gratis tool kan op UNIX-gebaseerde systemen worden uitgevoerd en controleert op dode links en 404-pagina’s.
 12. Broken Link Detector: deze betaalde tool kan je website scannen op dode links en biedt gedetailleerde rapporten.
 13. SEMrush: deze betaalde SEO-tool biedt een breed scala aan functies, waaronder het controleren op dode links en 404-pagina’s.

Het is belangrijk om te onthouden dat het regelmatig controleren op 404-pagina’s en andere fouten op je website essentieel is voor een optimale gebruikerservaring en prestaties van je website.
Vindkracht13 kan je helpen bij het uitvoeren van dergelijke analyses en problemen oplossen.