Vindkracht13 heeft haar koers voor 2023 en 2024 bepaald en heeft besloten om zich volledig te richten op sustainable marketing en duurzaam ondernemen. Het bedrijf heeft als doel om in 2024-2025 alleen nog maar samen te werken met bedrijven die een duidelijke duurzame visie hebben en zich inzetten voor een meer duurzame toekomst.

Om deze ambitie te realiseren, zal Vindkracht13 haar bestaande klanten ondersteunen in hun duurzaamheidstransitie. Hierbij wordt de focus gelegd op het effectief inzetten van marketing en communicatie om personeel en nieuwe klanten te vinden en te binden. Door samen te werken met bedrijven die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan, hoopt Vindkracht13 een positieve impact te maken op de maatschappij en het milieu.

Het is voor Vindkracht13 belangrijk om te benadrukken dat zij niet alleen inzetten op duurzaamheid omdat het ‘trendy’ is, maar omdat zij geloven dat duurzaam ondernemen de enige weg vooruit is. Door duurzaamheid te integreren in hun bedrijfsvoering en marketingstrategieën, wil Vindkracht13 een voorbeeld stellen voor andere bedrijven en laten zien dat duurzaam ondernemen niet alleen goed is voor de planeet, maar ook voor de business.

Vindkracht13 kijkt met veel enthousiasme naar de toekomst en ziet het als een uitdaging om haar klanten te helpen in hun duurzaamheidstransitie. Door samen te werken aan een meer duurzame toekomst hoopt het bedrijf een verschil te maken en bij te dragen aan een betere wereld voor toekomstige generaties.