Er zijn 17 sustainable goals opgesteld:

De 17 Sustainable Development Goals (SDG’s) zijn:

 1. Geen armoede
 2. Geen honger
 3. Goede gezondheid en welzijn
 4. Kwaliteitsonderwijs
 5. Gendergelijkheid
 6. Schoon water en sanitair
 7. Betaalbare en duurzame energie
 8. Eerlijk werk en economische groei
 9. Industrie, innovatie en infrastructuur
 10. Ongelijkheid verminderen
 11. Duurzame steden en gemeenschappen
 12. Verantwoorde consumptie en productie
 13. Klimaatactie
 14. Leven in het water
 15. Leven op het land
 16. Vrede, veiligheid en sterke publieke diensten
 17. Partnerschap om doelen te bereiken

Het is belangrijk dat bedrijven zich bewust zijn van de impact die ze hebben op de maatschappij en het milieu en hun bedrijfsvoering daarop afstemmen. Omdat Vindkracht13 als duurzaam marketing bureau een belangrijke verantwoordelijkheid heeft om bij te dragen aan een meer duurzame toekomst, helpen zij organisaties bij het vertalen van deze goals in marketing en communicatie.

Als duurzaam marketing bureau uit Veghel heeft Vindkracht13 een aantal sustainable goals opgesteld die passen bij haar visie op duurzaam ondernemen. Zo zet het bedrijf in op het verminderen van de CO2-uitstoot door gebruik te maken van groene energie en het stimuleren van duurzame mobiliteit. Ook wordt er gestreefd naar het verminderen van afval en het promoten van duurzame productieprocessen.

Daarnaast wil Vindkracht13 haar klanten ondersteunen in hun duurzaamheidstransitie door hen te helpen bij het ontwikkelen van duurzame marketingstrategieën. Hierbij wordt er gekeken naar hoe marketing en communicatie kunnen bijdragen aan een meer duurzame toekomst en hoe bedrijven zich kunnen profileren als duurzaam.

Tot slot wil Vindkracht13 een voorbeeld stellen voor andere bedrijven en laten zien dat duurzaam ondernemen niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor de business. Door duurzaamheid te integreren in haar bedrijfsvoering en marketingstrategieën hoopt Vindkracht13 een positieve impact te maken op de maatschappij en het milieu en bij te dragen aan een meer duurzame toekomst.