Vindkracht13 uit Veghel heeft onlangs haar nieuwe kantoor in het gebouw van de Rabobank geopend en dit werd gevierd met een succesvolle office warming. Het bedrijf verwelkomde klanten, vrienden en bekenden om de nieuwe locatie te komen bekijken en te genieten van een hapje, drankje en leuke quiz.

De nieuwe locatie biedt Vindkracht13 meer ruimte om te groeien en hun klanten nog beter van dienst te zijn. De opening van het nieuwe kantoor was een belangrijke mijlpaal voor het bedrijf en de office warming was de perfecte gelegenheid om dit te vieren met degenen die het bedrijf hebben gesteund.

Tijdens de office warming konden gasten genieten van een gevarieerd aanbod van hapjes en drankjes terwijl ze het nieuwe kantoor van Vindkracht13 konden verkennen. Ook werd er een leuke quiz gehouden om de gasten te vermaken en de sfeer te verhogen.

“De office warming was een groot succes en we zijn zeer dankbaar voor de steun van onze klanten, vrienden en bekenden,” aldus een woordvoerder van Vindkracht13. “De nieuwe locatie biedt ons de ruimte die we nodig hebben om te groeien en nog beter onze klanten te bedienen. We zijn blij dat we deze mijlpaal hebben kunnen vieren met de mensen die ons hebben gesteund.”

De office warming was een geweldige gelegenheid voor Vindkracht13 om haar nieuwe locatie te presenteren en de banden met klanten, vrienden en bekenden aan te halen. Het bedrijf kijkt ernaar uit om haar klanten in de toekomst te blijven ondersteunen vanuit haar nieuwe kantoor.

Voor meer informatie over de diensten van Vindkracht13, kunt u een bezoek brengen aan hun website of contact opnemen met hun kantoor in Veghel.