Kiwanis, een internationale organisatie met als missie het dienen van kinderen en gemeenschappen over de hele wereld, is opgebouwd uit Kiwanis is georganiseerd in lokale clubs en netwerken. Kiwanis Sint Oedenrode is er daar een van en heeft een nieuwe en krachtige partner gevonden in Vindkracht13. Op vrijdag 30 juni 2023 organiseert Kiwanis Sint Oedenrode een Haringparty. De opbrengst gaat uiteraard naar de goede kinderdoelen die wij ondersteunen.

Kiwanis en Vindkracht13 delen dezelfde visie: een positieve impact hebben op onze samenleving en met name op het leven van kinderen. Kiwanis organiseert verschillende evenementen en initiatieven om fondsen te werven voor lokale goede doelen en om gemeenschappen te versterken. Vindkracht13, een vooraanstaand bedrijf in de regio, heeft zich toegelegd op maatschappelijk verantwoord ondernemen en is verheugd om Kiwanis middels sponsoring te ondersteunen bij het realiseren van hun doelen.

Vindkracht13 is enthousiast om deel uit te maken van dit inspirerende partnerschap. “Bij Vindkracht13 geloven we in de kracht van collectieve actie en gemeenschapszin. We zijn trots om samen te werken met Kiwanis en bij te dragen aan hun missie om kinderen een betere toekomst te bieden. Door samen plezier te hebben en van ons te laten horen, kunnen we een positieve verandering teweegbrengen in.” Aldus Geert van der Heijden van Vindkracht13.

De naam Kiwanis, afkomstig uit de taal van de Ochipew Indianen, spreekt boekdelen over de essentie van deze bijzondere organisatie. Het betekent “Wij hebben plezier, wij laten van ons horen”, een perfecte weerspiegeling van de geest en het enthousiasme van de Kiwanis-leden. In Nederland wordt Kiwanis ook vaak geïnterpreteerd als “Laat zien wie en wat je bent, door wat je doet”, wat de nadruk legt op het belang van actieve betrokkenheid in het tonen van onze ware identiteit.