Marketeers zijn vaak op zoek naar afwisseling in hun werkzaamheden. Ze willen uitgedaagd worden en zich kunnen ontwikkelen op verschillende gebieden binnen de marketing. De basis van de visie van Vindkracht13 is dan ook het vinden van de kracht van de organisatie. Dit betekent dat er gekeken wordt naar de sterke punten van de organisatie en deze worden ingezet om de marketingstrategie te verbeteren.

Een belangrijk aspect van de visie van Vindkracht13 is het automatiseren van terugkerende taken. Dit helpt marketeers om zich te focussen op andere taken en zo afwisseling te bieden in hun werkzaamheden. Daarnaast zorgt automatisering voor een efficiëntere uitvoering van de marketingstrategie.

Een ander aspect van de visie van Vindkracht13 is het standaardiseren van de marketing. Dit betekent dat er slimme templates worden gebruikt, waardoor alle uitingen consistent worden en bijdragen aan de herkenbaarheid van het merk. Dit biedt marketeers de mogelijkheid om snel en efficiënt te werken, zonder dat er telkens opnieuw nagedacht hoeft te worden over de vormgeving en uitvoering van de marketinguitingen.

De visie van Vindkracht13 is gebaseerd op het vinden van de kracht van de organisatie en het bieden van afwisseling aan marketeers. Door het automatiseren van terugkerende taken en het standaardiseren van de marketing, kunnen marketeers zich focussen op andere taken en tegelijkertijd efficiënt werken. Door het gebruik van slimme templates wordt er gezorgd voor consistentie en herkenbaarheid van het merk. Dit alles draagt bij aan het succes van de marketingstrategie en de groei van de organisatie. En draagt natuurlijk bij aan het werkgeluk, niet alleen van de markteers!