Het was een dinsdagavond vol spanning, plezier en gezelligheid tijdens de succesvolle veilingavond van Ondernemend Sint-Oedenrode. Veilingmeester Twan van der Linden bracht meermaals de lach op de gezichten van het publiek met zijn grappige opmerkingen en vlotte presentatie. Ook Rob Jansen droeg bij aan de feestvreugde met zijn mooie woorden en goede introductie van de veilingstukken.

Maar dat was niet het enige wat deze avond zo speciaal maakte. De veiling was namelijk ter ere van het 25-jarig bestaan van Ondernemend Sint-Oedenrode, wat met een feestavond gevierd gaat worden in het Damianenklooster. De veilingstukken werden op een refurbished touchscreen van Odys gepresenteerd, wat duurzaam en moderne touch gaf aan de avond.

Er waren veel prachtige veilingstukken, maar uiteindelijk gingen wij naar huis met een zeer waardevolle prijs: een strategiesessie van Social Studio. Dit zal ons zeker helpen om onze online aanwezigheid te versterken en onze doelen te bereiken.

Maar ook het tweede veilingstuk waar wij op hadden geboden, een heerlijk diner bij Eetcafé ons Thuis, was een groot succes. Het was een mooie afsluiting van een geweldige avond.

Al met al was het een heel geslaagde avond, waarbij we niet alleen genoten hebben van de veiling en de gewonnen prijzen, maar ook van de gezelligheid en het samenzijn met andere ondernemers uit de regio. Op naar de volgende bijeenkomst op 9 mei, waar we alles komen te weten van het duurzame gas uit Sint-Oedenrode van Groene Woud Gas en Neovito met het ontdeklab!