Demi Oosterbaan is de Office & Fun Manager bij Vindkracht13 en een onmisbare kracht binnen het bedrijf. Haar belangrijkste verantwoordelijkheid is het handhaven van orde en structuur binnen de projecten en op het kantoor in Veghel. Ze zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat projecten op tijd worden afgerond.

Naast haar belangrijke rol als Office Manager, heeft Demi ook een essentiële bijdrage geleverd aan het creëren van een sterke band tussen het personeel en de klanten. Ze zorgt voor een warme en gastvrije sfeer op het kantoor en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat iedereen zich thuis voelt. Haar empathische karakter maakt haar de ideale persoon om de behoeften van zowel het personeel als de klanten te begrijpen en hierop in te spelen.

Demi is ook het aanspreekpunt voor de maandelijkse marketing speeltuin, een evenement dat plaatsvindt binnen Vindkracht13. Dit evenement biedt een geweldige gelegenheid voor het personeel om hun creativiteit te tonen en ideeën uit te wisselen over de nieuwste marketingtrends en -technieken. Demi zorgt ervoor dat alles soepel verloopt en dat het evenement voor iedereen een succes wordt.

Kortom, Demi is een essentiële schakel binnen Vindkracht13 en een geweldige Office & Fun Manager. Haar vaardigheden op het gebied van organisatie, communicatie en empathie maken haar de perfecte persoon voor deze rol. Ze zorgt ervoor dat het kantoor en de projecten soepel verlopen, en dat er een sterke band ontstaat tussen het personeel en de klanten.