Hieronder volgen 13 redenen om te kiezen voor WordPress als CMS-systeem:

Gebruiksvriendelijkheid: WordPress is gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor mensen zonder technische achtergrond.

Veelzijdigheid: WordPress kan worden gebruikt voor allerlei soorten websites, van blogs tot e-commerce websites.

Aanpasbaarheid: WordPress heeft duizenden thema’s en plugins beschikbaar, waardoor het eenvoudig is om de website aan te passen aan de behoeften van de gebruiker.

Open source: WordPress is gratis te gebruiken en te distribueren.

SEO-vriendelijk: WordPress is standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines, en er zijn talloze plugins beschikbaar die de SEO-prestaties verder kunnen verbeteren.

Mobielvriendelijk: WordPress is geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en responsieve thema’s zijn gemakkelijk te vinden.

Veiligheid: WordPress heeft een groot team van ontwikkelaars die werken aan de beveiliging en het regelmatig uitbrengen van updates.

Schaalbaarheid: WordPress kan worden gebruikt voor kleine persoonlijke websites, maar ook voor grote bedrijfswebsites met veel verkeer.

Integratiemogelijkheden: WordPress kan worden geïntegreerd met allerlei andere tools en software, zoals CRM-systemen en marketing automation software.

Gemeenschap: WordPress heeft een grote gemeenschap van gebruikers en ontwikkelaars die elkaar ondersteunen en helpen.

Betrouwbaarheid: WordPress wordt gebruikt door miljoenen websites over de hele wereld en heeft zich bewezen als een betrouwbaar en stabiel CMS-systeem.

Toegankelijkheid: WordPress heeft standaard ondersteuning voor toegankelijkheid, waardoor de website ook toegankelijk is voor mensen met beperkingen.

Kostenbesparend: Omdat WordPress gratis is en er talloze gratis thema’s en plugins beschikbaar zijn, kan het bouwen van een website op WordPress kostenbesparend zijn.

Vindkracht13 is een WordPress-expert en werkt uitsluitend met WordPress voor de ontwikkeling van websites. Dit betekent dat Vindkracht13 alle ins en outs van WordPress kent en in staat is om websites op maat te maken met de vele mogelijkheden die WordPress te bieden heeft.