Wat voor iets?

Online merkidentiteit

Bouw je eigen krachtige online merkidentiteit met behulp van consistente marketing

Handige online Tools

Ontdek talloze handige online tools die jouw marketing naar een hoger niveau tillen

Zo persoonlijk mogelijk

Hoe persoonlijker, hoe beter. Ontdek de kracht van personalisatie

Bekijk hier onze workshops

Website in 1 dag

Ben je klaar om jouw online aanwezigheid te versterken? Deze workshop, gepresenteerd door Vindkracht13, neemt je mee op een boeiende reis om je eigen website te creëren die perfect past bij de identiteit van jouw merk. Hier is een glimp van wat je te wachten staat:

 

 • Stap 1: Definieer Je Identiteit
 • Stap 2: Vormgeving en Structuur
 • Stap 3: Interactieve Elementen
 • Stap 4: Beelden en Iconen
 • Stap 5: Finetuning en Consistentie
 • Praktische Oefeningen
 • Eindresultaat: Jouw Unieke Website

  Aan het einde van de dag heb je niet alleen waardevolle kennis opgedaan, maar heb je ook je eigen website gebouwd die de kernwaarden en identiteit van je merk weerspiegelt. Dit is een kans om je merk naar nieuwe hoogten te brengen en een blijvende indruk achter te laten bij je bezoekers.

   

Starten met een Podcast!

Ben je klaar om je stem te laten horen en je eigen podcast te starten? Deze workshop, gepresenteerd door Vindkracht13, neemt je mee op een spannende reis om je eigen podcast te creëren die perfect past bij de inhoud en stijl die je voor ogen hebt. Hier is een overzicht van wat je te wachten staat:

 

 • Stap 1: Definieer Je Podcast Identiteit en doelgroep
 • Stap 2: Opnemen en Bewerken
 • Stap 3: Ontwerp Je Podcast Cover
 • Stap 4: Publiceren en Distribueren
 • Stap 5: Groei en Betrek Je Luisteraars
 • Praktische Oefeningen
 • Eindresultaat: Jouw eigen Podcast

  Aan het einde van de workshop heb je niet alleen waardevolle kennis opgedaan, maar heb je ook je eigen podcast gemaakt die jouw stem en visie vertegenwoordigt. Dit is een kans om je passie te delen en een luisterend publiek te bereiken.

 

De kracht van een Merkstrategie!

Ben je klaar om de fundamenten te leggen voor een sterke merkstrategie die jouw bedrijf of organisatie naar nieuwe hoogten zal tillen? Deze workshop, gepresenteerd door Vindkracht13, neemt je mee op een inspirerende reis om je eigen merkstrategie te ontwikkelen die perfect aansluit bij de identiteit en doelstellingen van jouw merk.

 

 • Stap 1: Definieer Je Merkidentiteit
 • Stap 2: Onderzoek en Analyse
 • Stap 3: Merkpositionering
 • Stap 4: Merk uitdrukking en Visuals
 • Stap 5: Implementatie en Consistentie
 • Praktische Oefeningen
 • Eindresultaat: Jouw Krachtige Merkstrategie

  Aan het einde van de workshop heb je niet alleen waardevolle kennis opgedaan, maar heb je ook je eigen merkstrategie ontwikkeld die de groei en het succes van je merk zal stimuleren.

   

Voorgaande Workshops en Events

20 september 2023 om 09:00 - Website in 1 dag

Wil je leren hoe je in slechts één dag een professionele website kunt bouwen die perfect past bij de identiteit van jouw merk? Doe dan mee met de workshop van Vindkracht13! Tijdens deze workshop zul je stap voor stap leren hoe je de volgende elementen kunt gebruiken om een samenhangende en aantrekkelijke website te creëren:

 

De workshop duurt van 09:00 t/m 16:30 met pauze van 12:15 t/m 13:00

 

12 mei 2023 - Beter zichtbaar worden als merk. Hoe dan?

Op 12 mei staat er iets geweldigs op het programma voor de studenten van Fontys in Eindhoven: een workshop georganiseerd door Vindkracht13 met als onderwerp “Beter zichtbaar worden!”. 

Tijdens deze workshop zullen we je laten zien hoe je jouw persoonlijke merk kunt ontwikkelen en hoe je jezelf kunt onderscheiden van anderen. We gaan in op verschillende manieren waarop je kunt opvallen en hoe je jouw talenten en vaardigheden op de juiste manier kunt presenteren.

Geert van der Heijden is uitgenodigd om hun inzichten en ervaringen te delen over hoe zij zichzelf en hun klanten hebben gepositioneerd in hun vakgebied en wat hun succesvol heeft gemaakt.

Dus zorg ervoor dat je je aanmeldt voor deze workshop en bereid je voor om te leren hoe je de wereld kunt laten zien wat je in huis hebt. Wij garanderen dat je na deze dag met nieuwe kennis, inspiratie en zelfvertrouwen naar huis zult gaan!

 

14 april 2023 om 10:00 - Workshop Starten met een Podcast

Onze podcast workshop in Veghel is een unieke kans om te leren hoe je een professionele podcast kunt opnemen en produceren. De workshop duurt 3 uur en is ontworpen voor mensen die geïnteresseerd zijn in podcasting en die willen leren hoe ze hun eigen podcast kunnen opzetten.

 

We laten alle facetten zien op basis van tips & trics en ervaring uit de praktijk. De workshop duurt 3 uur en bevat o.a. de volgende onderwerpen:
Tips en trucs, Techniek, Elementen van een podcast, Intro/outro/sound effects, Montage en opname, Distributie van een podcast en de marketing van een podcast

Tijdens de workshop zullen een kleine groep deelnemers (tot 8 personen) leren hoe ze een opname kunnen maken met professionele opnameapparatuur en software. Ze zullen leren hoe ze de juiste microfoon kiezen, hoe ze een opname kunnen monteren en hoe ze hun podcast kunnen publiceren.

20 april om 08:30 - Online aanwezigheid & zichtbaarheid

Hoe zorg je ervoor dat je zichtbaar bent?
Hoe zorg je ervoor dat je gevonden wordt?

Deze workshop is bedoeld om je te helpen bij het creëren van een sterk online aanwezigheid en zichtbaarheid, zodat je je bedrijf of merk effectief kunt promoten en succesvol kunt zijn in de digitale wereld. We zullen verschillende online marketing tools bespreken, evenals praktische tips en trucs die je kunt toepassen om je online aanwezigheid te verbeteren.

De workshop zal beginnen met een presentatie van de verschillende online marketing tools die je kunt gebruiken, zoals social media, e-mailmarketing, zoekmachineoptimalisatie en online advertenties. We zullen ook bespreken hoe je deze tools op de meest effectieve manier kunt inzetten om je doelgroep te bereiken en te betrekken.

 

20 april om 18:45 - Workshop Branding & Marketing

De workshop van Vindkracht13 gaat over de kracht van branding en marketing om jouw bedrijf te laten groeien. In deze workshop leer je hoe je jouw merk kunt definiëren en hoe je dit merk vervolgens kunt gebruiken om jouw producten of diensten te promoten en jouw doelgroep te bereiken.

De workshop wordt gegeven op de BOOST your Business-evenement van Van der Valk op de Raamweg 10 in Cuijk. Dit evenement is speciaal bedoeld voor ondernemers die hun bedrijf willen laten groeien en meer succes willen behalen in hun vakgebied.

De workshop vindt plaats op 16:00-21:00 uur tijdens de Maasvallei Mega Expo 2023 – BOOST your Business-evenement. Of je nu een startende ondernemer bent of al een tijdje in het vak zit, deze workshop zal je helpen om jouw bedrijf te laten groeien en meer succes te behalen.

Inschrijven

 

29 maart 2023 - Bezoek Webwinkel Vakdagen

Wij bezochten de Webwinkel Vakdagen. Dit keer niet als standhouder of spreker, maar als VIP-bezoeker. 

27 maart 2023 - Kennisevent Meetbaar werkgeluk

Werkgeluk is een van de belangrijkste onderwerpen in de arbeidsmarkt en het is cruciaal voor een succesvolle bedrijfsvoering. Het betekent dat de werknemers tevreden zijn over hun werkomgeving, taken, collega’s en leidinggevenden. Dit kan leiden tot verhoogde productiviteit, lagere ziekteverzuim, verbetering van de bedrijfscultuur en versterkte loyaliteit van de werknemers aan het bedrijf.

Het is belangrijk om werkgeluk meetbaar te maken, zodat het bedrijf de effecten hiervan op de productiviteit en de verloopcijfers kan zien. Hierdoor kunnen bedrijven gericht investeringen doen in de verbetering van de werkomgeving en de relatie tussen de werknemers en hun leidinggevenden. Bijvoorbeeld door het organiseren van teamuitjes, het bieden van flexibele werktijden en het investeren in opleidingen en ontwikkeling van de medewerkers.

Tijdens het Kennisevent Meetbaar werkgeluk spreken we over hoe je dit het beste kan toepassen binnen je bedrijf en wat je allemaal uit meetbaar werkgeluk kunt halen.

 

Meer informatie via dekrachtmeting.nl