Welkom Arek!

Welkom bij Vindkracht13! Fijn dat je kennis komt maken

Hier vind je alles wat je wilt weten over onze innovatieve en vooruitstrevende onderneming. Van onze projecten tot aan de hoogwaardige producten en tools, we hebben alles hier verzameld.

Vindkracht13 is een dynamisch bedrijf dat zich richt op het ontwikkelen van innovatieve marketing-oplossingen voor een breed scala aan klanten. We hebben een uitgebreid portfolio van projecten waaraan we hebben gewerkt, variërend van webapplicaties tot internationale campagnes en nog veel meer. 

Focus op groei en ontwikkeling met duurzaam resultaat.

 

Bij Vindkracht13 zijn we altijd een tikkeltje eigenwijs. We geloven dat je alleen écht succesvol kunt zijn als je je eigen weg durft te bewandelen. En daarbij zetten we vol in op tevredenheid en meetbaar resultaat.

Als online optimalisatie bureau uit Veghel, weten we als geen ander hoe belangrijk het is om de nieuwste technieken en ontwikkelingen in te zetten om onze klanten te helpen groeien. Daarom zetten we serieus in op de automatisering van marketing. Maar dat betekent niet dat we geen plezier maken! Integendeel: we zorgen er juist voor dat onze werkwijze afgestemd is op onze kernwaarden én dat we altijd een gezonde dosis humor inbrengen.

 

Over ons team

Ons team bestaat uit creatieve professionals die zich inzetten voor het leveren van effectieve marketingoplossingen voor onze klanten. We bieden een breed scala aan diensten, waaronder branding, digitale marketing, sociale media en content creatie. Ons team bestaat uit experts op het gebied van marketingstrategieën, communicatie en design, die allemaal hun unieke vaardigheden en kennis inbrengen om de behoeften van klanten te begrijpen en te voldoen. Met onze toewijding en expertise zijn we in staat om de merkidentiteit van klanten te versterken, de zichtbaarheid te vergroten en hun zakelijke doelstellingen te bereiken.

Vindingrijke kracht

Geert van der Heijden

9

Strategie

Als eigenaar is Geert verantwoordelijk voor de strategische planning van het bedrijf. Hij bepaalt de visie, missie en doelstellingen van Vindkracht13 en ontwikkelt plannen om deze te bereiken. Hij houdt rekening met trends en ontwikkelingen in de marketingbranche en zorgt ervoor dat het bedrijf altijd voorop blijft lopen.

9

Kennisoverdracht

Geert is ook verantwoordelijk voor de kennisoverdracht en het onderhouden van relaties met bestaande klanten. Hij identificeert potentiële klanten, bepaalt welke diensten voor hen het meest geschikt zijn en presenteert Vindkracht13 aan hen als de beste keuze voor hun marketingbehoeften.

jaren ervaring

Telefoonnummer

Office & Fun manager
Demi Oosterbaan

9

Kantoorbeheer

Demi zorgt ervoor dat het kantoor goed wordt beheerd en georganiseerd. Ze is verantwoordelijk voor het onderhouden van kantoorbenodigdheden, het beheren van vergaderzalen en het coördineren van de werkplekken. Ze zorgt ervoor dat alle medewerkers hebben wat ze nodig hebben om hun werk goed te kunnen doen.

9

Evenementenplanning

Als Office & Fun manager is Demi verantwoordelijk voor het organiseren van verschillende evenementen en teambuildingactiviteiten. Ze plant bijvoorbeeld teamuitjes, lunchbijeenkomsten en feesten om de teamspirit te versterken en de band tussen collega’s te verbeteren.

Indienstreding

Telefoonnummer

Online Marketeer

Luke de Wit

9

Digitale campagneplanning

Luke is verantwoordelijk voor het plannen en uitvoeren van digitale marketingcampagnes voor klanten. Hij bepaalt welke kanalen het meest geschikt zijn voor de doelgroep en creëert de inhoud voor advertenties, social media, e-mailmarketing en andere digitale kanalen.

9

Data-analyse

Luke houdt de prestaties van digitale campagnes bij en analyseert de data om te bepalen wat wel en niet werkt. Hij gebruikt tools zoals Google Analytics en social media-analyse om de prestaties van de campagnes te meten en past de strategie aan op basis van de bevindingen.

9

Content creatie en publicatie

Het type content dat Luke kan maken, kan variëren van blogberichten, video’s, infographics, e-books, social media-berichten, enzovoort. Hij zal de inhoud produceren met de juiste toon en stem voor de doelgroep en het merk van de klant. Dit omvat onder andere het schrijven van pakkende koppen en het gebruik van relevante afbeeldingen en andere media.

jaar betrokken

Telefoonnummer

Junior Marketeer

Berend Heikoop

9

Websiteontwikkeling

Berend kan betrokken zijn bij het ontwikkelen van websites voor klanten. Hij kan bijvoorbeeld werken aan de front-end van een website, waaronder het ontwerpen van pagina’s en het optimaliseren van de gebruikerservaring. Hij kan ook werken aan de back-end, waarbij hij zorgt voor de technische aspecten van de website, zoals de hosting en het beheer van de database.

9

Social media contentcreatie

Berend kan ook helpen bij het creëren van social media content voor klanten. Dit omvat het maken van berichten voor verschillende platforms, het plannen van berichten en het monitoren van reacties en interacties. Hij zal ook de prestaties van de social media-accounts van de klant bijhouden en optimaliseren op basis van de resultaten.

Content items gemaakt

E-mailadres

Wat bieden wij aan:

Abonnementen

Marketing Kennisbank

Vindkracht13 beschikt over een uitgebreide kennisbank die bedrijven kunnen inzetten om hun online marketinginspanningen te verbeteren. Deze kennisbank bevat een schat aan informatie over verschillende aspecten van online marketing, waaronder contentmarketing, zoekmachineoptimalisatie, social media marketing, e-mailmarketing en nog veel meer.

Door gebruik te maken van de kennisbank van Vindkracht13 kunnen bedrijven hun kennis over online marketing vergroten en hun strategieën en tactieken verfijnen. De informatie in de kennisbank is up-to-date en wordt regelmatig bijgewerkt om ervoor te zorgen dat bedrijven altijd de nieuwste informatie hebben.

Marketing Mentor

Wil jij het maximale op online marketing gebied uit jouw organisatie halen, maar heb je niet de nodige kennis en ervaring in huis?

Met de Marketing Mentor leer je in de praktijk alles over online marketing, advertising, automation, tracking, contentbeheer, contentcreatie én het verbeteren van on- en offline zichtbaarheid.

Stap voor stap en op locatie.
Jij beslist doelgericht welke online kennis jij wil vergroten of wil uitbesteden. Zo pak je de wind mee op elk gebied van (online) marketing.

Als marketing coach kan Vindkracht13 bedrijven helpen bij het opzetten van succesvolle marketingcampagnes en het creëren van effectieve content.

Een van de belangrijkste voordelen van het werken met Vindkracht13 als marketing coach is de expertise die het bedrijf kan bieden. Met jarenlange ervaring in de marketingindustrie en een team van professionals met verschillende specialisaties, kan Vindkracht13 bedrijven helpen om hun marketingdoelen te bereiken.

 

Applicaties voor marketeers

De PR Motor

Precies weten welke marketing uitingen leiden tot welke omzet? De ProMotor is de oplossing om per uiting, per campagne en per marketingkanaal meetbaar resultaat te behalen. Vergroot jouw nationale herkenbaarheid en bereik met de ProMotor. Door middel van slimme contentgeneratie en consistente merkuitingen zal jouw merk zichtbaarheid vergroten. 

De Persoonlijke content

Persoonlijke content is van groot belang binnen de marketing van jouw organisatie. Door persoonlijke content te creëren kan je een sterke verbinding maken met zijn doelgroep. Persoonlijke content is gericht op het individu en sluit aan bij de behoeften, interesses en problemen van de doelgroep. Dit kan bijdragen aan het opbouwen van vertrouwen en loyaliteit van de doelgroep ten opzichte van het merk.

Vindkracht13 maakt veel gebruik van persoonlijke content in de marketingstrategie. Wij geloven sterk in de kracht van persoonlijke content en we hebben een team van professionals dat zich richten op het creëren van persoonlijke content

Applicaties voor HR

De Startmotor

Personeelsbehoud en klantbehoud zijn belangrijke thema’s in deze tijden. Wij gebruiken persoonlijke video’s en e-mails in combinatie met persoonlijke gifts en gadgets om elke start persoonlijk te maken. 

Uit onderzoek blijkt dat 91% van de mensen die een goede start heeft gemaakt, langer betrokken blijft en zich eerder positief uitspreekt over een organisatie. 

Door data slim te gebruiken in combinatie met de nieuwste technieken zijn wij tot veel in staat als het gaat om personalisatie. Van iedere koffiemok tot een persoonlijke videoboodschap met je naam, reistijd en functie erin verwerkt. 

Laat je verassen door Vindkracht13 en ervaar wat de impact kan zijn voor jullie organisatie!

De Persoonlijke Onboarding

Een persoonlijke start is van groot belang voor iemand die net begint aan een nieuwe baan. Het kan bijdragen aan een positieve werkomgeving en ervoor zorgen dat de nieuwe werknemer zich snel thuis voelt. Een persoonlijke start kan ook bijdragen aan een goede relatie tussen de nieuwe werknemer en zijn/haar collega’s en leidinggevende.

Bij Vindkracht13 begrijpen we het belang van een persoonlijke start en hebben we verschillende manieren om dit mogelijk te maken. We beginnen met het verstrekken van informatie over de organisatie en de functie, zodat de nieuwe werknemer een idee heeft van wat er van hem/haar wordt verwacht. We stellen ook een welkomstpakket samen met een aantal handige items, zoals een notitieboekje en een pen, om de nieuwe werknemer zich welkom te laten voelen.

Applicaties voor Sales

De OfferteMotor

De moderne websitebezoeker wil het liefst direct geholpen worden en een offerte ontvangen. De OfferteMotor helpt je daarbij. Met slechts een paar klikken op de knop ontvangen websitebezoekers een nauwkeurige prijsschatting zodat ze direct weten waar zij aan toe zijn. Ontvang gekwalificeerde leads en optimaliseer jouw verkoopproces met de OfferteMotor. De OfferteMotor is de standaardoplossing die complexe product-dienstcalculaties maakt, op basis van beschikbaarheid.
We koppelen deze aan jouw bestaande ERP-systeem. Dankzij slimme marketing automation overtreffen wij alle verwachtingen!

De Persoonlijke Offerte

Een persoonlijke offerte houdt in dat we een grondige analyse maken van de wensen en behoeften van de klant en op basis daarvan een offerte opstellen die volledig aansluit bij hun specifieke situatie. We bieden dus geen standaardpakketten aan, maar leveren maatwerk oplossingen.

Onze persoonlijke offertes zijn daarom ook transparant en overzichtelijk. We leggen duidelijk uit welke diensten en producten we leveren en wat de kosten zijn, zodat de klant precies weet waar hij aan toe is. Op deze manier weet de klant zeker dat hij alleen betaalt voor de diensten en producten die hij nodig heeft en niet voor zaken waar hij geen behoefte aan heeft.