VINDKRACHT13 & WATTS IN STORE

 VINDKRACHT13
WIL IMPACT MAKEN MET WATTS IN STORE

 

We kunnen op verschillende manieren samenwerken:

 

Vrijblijvend koffie drinken
op locatie

Wij drinken ‘m zwart

Analyse- en adviesrapport bestaande website(s)

vanaf 650 euro

Optimalisatie bestaande website(s)
(Techniek en design)

30-40 uur (nader te bepalen)

Complete herbouw in WordPress
incl. online strategieplan

60 – 100 uur (nader te bepalen)

Website project

Vindkracht13 is specialist in het bouwen van WordPress-websites die gericht zijn op het genereren van leads voor Watts in Store. Door strategische content, gebruiksgemak en conversiegerichte elementen te integreren, zorgt Vindkracht13 voor een doelgerichte en responsieve site die potentiële klanten aanspreekt en aanzet tot actie. Met continue optimalisatie en analyse helpt Vindkracht13 de conversieratio te verhogen en waardevolle leads te genereren. Op basis van een analyse van de bestaande website bepalen we gezamenlijk wat de best passende oplossing is: optimaliseren of een compleet nieuwe website.

 

Lead generatie

Vindkracht13 kan leads genereren voor Watts in Store door middel van slimme software waarmee we organisaties identificeren die jullie websites bezoeken. In overleg doen we opvolging via LinkedIn, e-mail of per post. Samen met onze klanten, zoals Bol Adviseurs, Irrus, Dak-XL en Virakle, gebruiken we deze aanpak succesvol. Wie wat doet, doen we in overleg.

We richten ons op gebruiksvriendelijkheid, relevante inhoud en slimme conversie-elementen om waardevolle leads te genereren. Met geavanceerde analyse optimaliseren we continu om de effectiviteit te verhogen.

Vindkracht13’s PRMotor: Media management

De PR-Motor is een krachtige social media management tool die bedrijven helpt om sociale media te domineren. Met geavanceerde planning, diepgaande analyses, een overzichtelijke contentkalender, interactiebeheer en optimalisatie van advertentiecampagnes, stelt het gebruikers in staat om effectiever te communiceren, strategieën te verbeteren en doelgroepen beter te bereiken op verschillende platforms.

Dit alles met als doel om de sociale media-aanwezigheid van bedrijven te versterken en succesvol te maken. Bespaar veel tijd en optimaliseer de zichtbaarheid vanaf 52 euro per maand.

 

KLAAR VOOR MAXIMALE ZICHTBAARHEID
MET EEN GLIMLACH?