Vind je kracht

De dienst “Vind je kracht” van Vindkracht13 is een doelgericht programma dat is ontworpen voor koppels waarbij ten minste één van de partners een ondernemer is of de wens heeft om ondernemer te worden.

Concept "Vind je kracht"

Ons programma is bedoeld voor ondernemerskoppels, gericht op het vinden van balans tussen persoonlijk en professioneel leven.

Traject en Meetings

Het traject bestaat uit vier meetings (2 fysiek en 2 digitaal), waarbij we samenwerken aan doelen en balans. Flexibel in te plannen.

Resultaat en Kosten

Het doel is een harmonieuze balans te vinden tussen ondernemerschap en persoonlijk leven. Kosten voor dit traject bedragen 1300 euro excl. btw. Bekijk ook ons “Website in 1 dag” traject voor een snelle online aanwezigheid.

Benut jouw volle potentieel

Bij Vindkracht13 geloven we in het ontdekken en benutten van jouw potentieel, en dat geldt niet alleen voor persoonlijke groei maar ook voor zakelijke mogelijkheden. Onder het motto “Vind je kracht” bieden we een scala aan diensten en trajecten om individuen en bedrijven te helpen hun doelen te bereiken. Dit intensieve traject is ontwikkeld om de ondernemer te helpen hun innerlijke kracht te ontdekken en te benutten, terwijl er tegelijkertijd wordt gestreefd naar het creëren van de perfecte balans tussen hun professionele leven als ondernemer en hun persoonlijke leven thuis. 

Het traject bevat in totaal 4 meetings (2 fysiek en 2 digitaal; flexibel in te plannen binnen een vaste tendens; mogelijk in de avond). We zien spreken elkaar minimaal elke 4 weken waarbij verschillende invuloefeningen en opdrachten gezamenlijk worden doorlopen. De kickoff meeting is altijd fysiek in Veghel. Na een meeting krijgen jullie huiswerk en opdrachten mee om tot een succesvol plan te komen wat voor jullie beiden werkt. 

 

Meetings:
De meetings en inhoud zijn ontworpen om inzicht te krijgen in de sterke punten, passies, doelen en valkuilen van de (toekomstig) ondernemer en zijn/haar partner.

 • Hoe zorg je voor rust thuis?
 • Hoe bewaak je je grenzen?
 • Welke voorwaarden spreken we af m.b.t. werken?
 • Wanneer stopt de onderneming?
 • etc.

Inzichten:
Daarnaast helpen we ook bij het begrijpen van de uitdagingen en (mentale) obstakels die zich kunnen voordoen bij het nastreven van een ondernemerscarrière. We nemen je openhartig mee in 10 jaar ondernemerschap: begonnen met “een beetje erbij”, doorgegroeid naar fulltime, door naar B.V, doorgegroeid naar een groot team en toen weer een stapje terug.

Het Resultaat

Het uiteindelijke wenselijke resultaat van “Vind je kracht” is om een harmonieuze balans te vinden tussen het ondernemerschap en het persoonlijke leven. Het programma ondersteunt de ondernemer en hun partner bij het creëren van een gezonde en bevredigende levensstijl waarin ze zowel in hun professionele als persoonlijke leven in hun kracht staan. Dit kan resulteren in een betere relatie, een hogere mate van tevredenheid en succes in zowel de zakelijke als de persoonlijke sfeer.  

Kortom, “Vind je kracht” is een begeleidend traject dat koppels met een ondernemersachtergrond helpt om hun sterke punten te ontdekken en te benutten, terwijl ze streven naar een evenwichtige en bevredigende levensstijl waarin ze zowel professioneel als persoonlijk kunnen floreren. De kosten voor dit traject zijn 1300 euro excl btw.

  Overige trajecten

  Website in 1 dag

  Wil je leren hoe je in slechts één dag een professionele website kunt bouwen die perfect past bij de identiteit van jouw merk? Doe dan mee met de workshop van Vindkracht13! Tijdens deze workshop zul je stap voor stap leren hoe je de volgende elementen kunt gebruiken om een samenhangende en aantrekkelijke website te creëren:

   

  De workshop duurt van 09:00 t/m 16:30 met pauze van 12:15 t/m 13:00

   

  Workshop Starten met een Podcast

  Onze podcast workshop in Veghel is een unieke kans om te leren hoe je een professionele podcast kunt opnemen en produceren. De workshop duurt 3 uur en is ontworpen voor mensen die geïnteresseerd zijn in podcasting en die willen leren hoe ze hun eigen podcast kunnen opzetten.

   

  We laten alle facetten zien op basis van tips & trics en ervaring uit de praktijk. De workshop duurt 3 uur en bevat o.a. de volgende onderwerpen:
  Tips en trucs, Techniek, Elementen van een podcast, Intro/outro/sound effects, Montage en opname, Distributie van een podcast en de marketing van een podcast

  Tijdens de workshop zullen een kleine groep deelnemers (tot 8 personen) leren hoe ze een opname kunnen maken met professionele opnameapparatuur en software. Ze zullen leren hoe ze de juiste microfoon kiezen, hoe ze een opname kunnen monteren en hoe ze hun podcast kunnen publiceren.

  Beter zichtbaar worden als merk. Hoe dan?

  Een workshop georganiseerd door Vindkracht13 met als onderwerp “Beter zichtbaar worden!”. 

  Tijdens deze workshop zullen we je laten zien hoe je jouw persoonlijke merk kunt ontwikkelen en hoe je jezelf kunt onderscheiden van anderen. We gaan in op verschillende manieren waarop je kunt opvallen en hoe je jouw talenten en vaardigheden op de juiste manier kunt presenteren.

  Geert van der Heijden is uitgenodigd om hun inzichten en ervaringen te delen over hoe zij zichzelf en hun klanten hebben gepositioneerd in hun vakgebied en wat hun succesvol heeft gemaakt.

  Dus zorg ervoor dat je je aanmeldt voor deze workshop en bereid je voor om te leren hoe je de wereld kunt laten zien wat je in huis hebt. Wij garanderen dat je na deze dag met nieuwe kennis, inspiratie en zelfvertrouwen naar huis zult gaan!