Welkom bij Vindkracht!

online marketeer

Wij zijn blij om je te verwelkomen en we kijken ernaar uit om met jou te werken. We zijn ervan overtuigd dat je een waardevolle aanvulling zult zijn op ons team en we kijken ernaar uit om samen te werken aan het behalen van onze doelen.

Jouw eerste dag bij Vindkracht13 is van start! Op deze pagina vindt je alles wat je nodig hebt om de eerste week goed te voltooien. Mocht je vragen hebben, dan horen wij het graag. Ben je benieuwd wat je vandaag te wachten staat? bekijk dan snel de video hieronder!

vind je kracht

Verschillende onderdelen

_

Zoals je wellicht al hebt gehoord in de video, is het de bedoeling dat jij vandaag op een leerzame manier spelenderwijs onderdeel wordt van het bedrijf. Dit gebeurt doormiddel van verschillende onderdelen, die jij met behulp van puzzels en raadsels gaat ontgrendelen.

Wij geloven dat het oplossen van deze puzzels niet alleen leuk is, maar ook bijdraagt aan het ontwikkelen van belangrijke vaardigheden zoals logisch denken, probleemoplossend vermogen en samenwerken. We zijn ervan overtuigd dat jij met je vastberadenheid en harde werk alle onderdelen van ons programma zal ontgrendelen.

In de video van Vince heb je de eerste hint gekregen. Volg deze hint op en zo kom je achter het wachtwoord voor het eerste onderdeel, succes!