Verblinker

Verblinker is een toonaangevend coachingsbedrijf dat professionals helpt bij persoonlijke organisatie en het behalen van meetbare resultaten. Met een innovatieve aanpak en bewezen strategieën zorgt Verblinker ervoor dat klanten efficiënter kunnen werken, stress verminderen en meer balans kunnen creëren in hun leven.

 

Even voorstellen…

Michel Vorstenbosch is een gedreven persoonlijke coach die gelooft in het potentieel van mensen en hen helpt om het beste uit zichzelf te halen. Met zijn diepgaande kennis van persoonlijke organisatie en zijn vermogen om mensen te motiveren, heeft hij een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor professionals die streven naar persoonlijke groei en succes.

Als coach op het gebied van persoonlijke organisatie begrijpt Michel Vorstenbosch dat het moderne leven hectisch en veeleisend kan zijn. Veel professionals worstelen met het effectief organiseren van hun tijd, taken en doelen, wat kan leiden tot stress, overweldiging en verminderde productiviteit. Michel Vorstenbosch biedt op maat gemaakte begeleiding en praktische strategieën om professionals te helpen bij het organiseren van hun leven, het stellen van haalbare doelen en het optimaliseren van hun persoonlijke effectiviteit.

Uitblinkerstraject

Het Uitblinkerstraject van Verblinker is een gestructureerd programma dat bestaat uit drie fasen: Doel, Inzicht en Verandering. In deze fasen worden persoonlijke doelen geïdentificeerd, huidige gewoonten geanalyseerd en effectieve organisatie strategieën geïmplementeerd om deze doelen te bereiken.

Doelen en waarden:

Verblinker streeft ernaar om professionals te helpen hun volledige potentieel te benutten door middel van effectieve organisatie en persoonlijke groei. De belangrijkste waarden van Verblinker zijn professionaliteit, betrokkenheid, resultaatgerichtheid en vertrouwen.

Over Michel Vorstenbosch

9

Michel Vorstenbosch is een ervaren coach met een passie voor persoonlijke organisatie. Met zijn achtergrond in coaching en zijn expertise in time management, helpt Michel professionals om hun productiviteit te maximaliseren, doelen te stellen en effectieve strategieën toe te passen om succes te behalen.

Waarom Vindkracht13 fan is van Verblinker:

Vindkracht13 is een innovatief marketingbedrijf en ziet Verblinker als een waardevolle partner vanwege hun bewezen resultaten en unieke benadering van persoonlijke organisatie. De effectieve strategieën van Verblinker sluiten perfect aan bij de visie van Vindkracht13 om bedrijven te helpen groeien en succesvol te zijn.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kun je contact opnemen met Verblinker via de volgende gegevens:

Michel Vorstenbosch

Michel Vorstenbosch

Eigenaar Verblinker