DOWNLOAD VIA DE ONDERSTAANDE KNOP JULLIE LOGO ANIMATIE

VOLLEDIG VOORSTEL
DOWNLOAD JE HIER:

 

VERTROUWEN OP DE WIND?

We begrijpen dat veranderingen vragen oproepen, maar we zijn ervan overtuigd dat een nieuwe contractvorm met de juiste communicatie van grote waarde kan zijn voor jullie organisatie. Daarom willen we graag met jullie samenwerken om dit product-concept en bijbehorende communicatie uit te werken.

 

Marketing kennispartner

We zijn toegewijd om dit traject soepel en effectief te laten verlopen. We vragen slechts 13 uur om dit concept uit te werken. Gedurende dit proces willen we graag twee keer persoonlijk met jullie samenkomen, voor elk van die ontmoetingen reserveren we één uur. De laatste bijeenkomst zal een belangrijk moment zijn, want dan presenteren we ons grotendeels uitgewerkte concept en laten we zien hoe we de introductie en lancering van deze nieuwe contractvorm zouden aanpakken.

 

Ervaring, inzicht en resultaten

Onze aanpak is gebaseerd op ervaring, inzichten en resultaten. Stap voor stap leiden we onze klanten naar online optimalisatie van marketing en communicatie. Wat deze aanpak echt uniek maakt, is dat we dit alles op een leuke manier aanpakken. We organiseren 2 sessies waarbij we samenwerken en van elkaar leren. Bovendien krijgen we beiden huiswerk om de besproken strategieën en inzichten in de praktijk te brengen. Dit zorgt voor voortdurende vooruitgang en een gezamenlijk commitment om de gestelde doelen te bereiken.

 

Resultaat in 2×13 uur

Samengevat, onze aanpak bij Vindkracht13 draait om snelle actie, kennisdeling, directe implementatie en plezier in het proces. Binnen slechts 13 uur laten we zien hoe we jouw online aanwezigheid kunnen optimaliseren en jouw klantenkring kunnen vergroten. We kijken er naar uit om samen aan deze spannende reis te beginnen en meetbare resultaten te boeken.

Opdracht: Creatieve introductie van een
brandveilige Scootmobielstalling.

Doelstelling:

  • Ontwikkel twee verschillende creatieve campagneconcepten voor de nieuwe brandveilige Scootmobielstalling, inclusief een overzicht van mogelijke kanalen en benaderingen voor marketing en promotie.
  • Mogelijk vervolg: Twee volledig uitgewerkte campagneopties, inclusief creatieve materialen (bijv. advertenties, video’s, enz.) en een uitgebreid marketingplan voor de Scootmobielberging.nl.

Tijdlijn:

Conceptontwikkeling en creatieve ideevorming: 12 uur

Campagneplan en marketingstrategie uitwerken: 6 uur

Creatieve materialen en marketingmiddelen ontwikkelen: 4 uur

Presentatie en feedbacksessie: 2 uur

Meedraaien met Scootmobielberging.nl voor een dagdeel: 2 uur

Met deze aanpak krijgt Scootmobielberging.nl twee verschillende creatieve campagne opties om hun nieuwe brandveilige Scootmobielstalling op de markt te introduceren. Door een dagdeel mee te draaien, kunnen wij een dieper begrip krijgen van het product, de werkwijze van het bedrijf en de toegevoegde waarde, wat zal bijdragen aan de effectiviteit van de campagnes.

Het eindresultaat zal Scootmobielberging.nl in staat stellen om weloverwogen beslissingen te nemen over de marketing en promotie van hun nieuwe product.

Bekijk hier wat onze klanten zeggen:

 

VOLLEDIG VOORSTEL
DOWNLOADEN DOE JE HIER: