VINDKRACHT13 & PSV

PSV

Videopersonalisatie op een nieuw niveau

 

Unieke videomarketing

Bij Vindkracht13 gaan we nog een stap verder in video. Wij hanteren videopersonalisatie. We bieden niet alleen gepersonaliseerde content op basis van interesses en voorkeuren, maar we tillen het naar een geheel nieuw niveau. Stel je voor dat elke video die je naar prospects stuurt, wordt voorzien van een uniek logo dat jouw merk vertegenwoordigt. We passen niet alleen de tekst aan, maar ook de visuele elementen om de video volledig in lijn te brengen met jouw merkidentiteit. Van de kleuren tot de typografie, alles wordt aangepast om de video naadloos te integreren met jouw merk.

Slimme personalisatie voor meetbare resultaten

We maken elke video speciaal voor de ontvanger. Uniek en in grote schaal. We voegen de bedrijfsnaam, voornaam en andere persoonlijke elementen van de prospect toe, waardoor de video een persoonlijke en authentieke uitstraling krijgt. Dit niveau van maatwerk en aandacht voor detail is wat jouw merk onderscheidt van de rest.

Met onze geavanceerde videopersonalisatietechnologie kunnen we op grote schaal gepersonaliseerde video’s maken, zonder afbreuk te doen aan de unieke merkbeleving. Jouw prospects zullen onder de indruk zijn van de zorg en aandacht die je aan hen besteedt, waardoor je vertrouwen opbouwt en een blijvende indruk achterlaat. 

Klaar om je nieuwe business te transformeren met op maat gemaakte, gepersonaliseerde video’s?