Startup Meierijstad

Als Vindkracht13 zijn we trots op onze rol binnen Startup Meierijstad. We waren de eerste startende ondernemer binnen dit samenwerkingsproject en inmiddels zijn we uitgegroeid tot de grootste starter. We zijn nauw betrokken bij de doorontwikkeling van het duurzame project en hebben ons onder andere gericht op de optimalisatie van marketing en communicatie.

Tijdens de opstartfase hebben we bewust gekozen voor een maximaal schaalbare vorm en hebben we een open source platform ontwikkeld voor het reserveren van vergaderruimtes binnen de deel-locatie (tweede verdieping Rabobank-gebouw aan de Rembrandtlaan 70 in Veghel). Daarnaast hebben we drie campagnes uitgewerkt voor Startup Meierijstad, waaronder de eerste en tweede editie van het startersontbijt met een online registratiemodule voor optimale inkoop en zichtbaarheid.

Ook hebben we de transitie begeleid na de overname van “Het Startersnetwerk Meierijstad”, die is overgegaan in Startup Meierijstad. En last but not least hebben we een video gemaakt met een gezonde dosis humor om de directie van de Rabobank te overtuigen met ons in gesprek te gaan over de huisvesting van Startup Meierijstad. We zijn blij dat we als Vindkracht13 een bijdrage kunnen leveren aan dit mooie duurzame project en kijken uit naar de verdere samenwerking.