Bij Vindkracht13 vinden we werkgeluk ontzettend belangrijk. We geloven dat gelukkige medewerkers zorgen voor tevreden klanten en betere bedrijfsresultaten. Daarom faciliteren we werkgeluk niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze klanten.

We vertalen werkgeluk in de breedste zin door naar marketing en communicatie van bestaand en nieuw personeel. We zijn creatief en denken buiten de gebaande paden. Dit resulteert in vindingrijke oplossingen om werkgeluk te faciliteren en te communiceren, zoals ons eigen bordspel “Dobbelgevoel”, dat we inzetten tijdens sollicitatiegesprekken.

Ook hebben we een escape room ontwikkeld voor een unieke onboarding en kennismaking van nieuwe medewerkers en klanten. Daarnaast bieden we de Startmotor aan, een persoonlijk online begeleidingsprogramma voor nieuwe medewerkers. Dit alles is uniek in de arbeidsmarktcommunicatie en zorgt ervoor dat werkgeluk een centraal onderdeel is van onze aanpak.

We geloven dat door werkgeluk te faciliteren, medewerkers gemotiveerd en betrokken zijn bij hun werk en bij de organisatie waarvoor ze werken. Dit leidt tot betere resultaten en tevreden klanten. We zijn er trots op dat we onze klanten kunnen helpen om werkgeluk te faciliteren en communiceren, zodat ze als werkgever kunnen opvallen in de arbeidsmarkt en de beste kandidaten kunnen aantrekken.