VINDKRACHT13 &
GS AUTOTAALTECHNIEK

GS Autotaaltechniek, voor comfort en veiligheid.

 

Vindkracht13 is bij GS Autotaaltechniek als een kind aan huis. Deze autospecialist beschikt over specifieke kennis om het comfort en de veiligheid van campers en lichte bedrijfswagens te verhogen. Bij GS Autotaaltechniek kun je altijd terecht voor onderhoud en reparaties, van bandeninspectie en rem- en koelvloeistofcontrole tot de complete vervanging van jouw huidige veersysteem. De taak van Vindkracht13? De marketingactiviteiten opschroeven zodat alles als een geoliede machine loopt!

Samen bouwen aan online
groei en merkidentiteit

In de loop der jaren hebben we nauw samengewerkt met GS Autotaaltechniek, waarbij we hun groei en ontwikkeling hebben ondersteund. Vanaf het begin, toen Geery alleen begon op de Lieshoutdeweg, werkten we zij aan zij om het fundament te leggen voor hun bedrijf. Dit begon met het opzetten van de eerste stappen voor online aanwezigheid en groei. De lancering van hun website opende de deuren voor een bredere klantenkring en vormde de basis voor verdere uitbreiding. Onze voortdurende ondersteuning in het creëren van waardevolle content en het verbeteren van hun online zichtbaarheid droeg bij aan het vergroten van hun klantenbestand en het versterken van hun merkidentiteit.

 

Strategische stappen naar
uitbreiding en versterking

Daarnaast hebben we GS Autotaaltechniek geholpen bij strategische initiatieven, zoals een succesvolle klantenactie met ansichtkaarten en het promoten van vacatures voor monteurs, wat bijdroeg aan hun personeelsgroei. Onze betrokkenheid ging verder dan alleen ondersteuning bieden bij de verhuizing naar een nieuw pand in Schijndel; we werkten samen om hun operationele capaciteit te vergroten. De groei van hun team naar vijf monteurs markeerde een belangrijke stap in hun reis, terwijl onze focus op het ontwikkelen van videocontent en het benadrukken van hun aanwezigheid op sociale media hen hielp om hun merk verder te versterken en een groter publiek te bereiken

Optimalisatie van Klantfeedback

Bij Vindkracht13 begrijpen we het belang van klantfeedback voor het bouwen van een sterk merk. Daarom zorgen wij ervoor dat elke review van GS Autotaaltechniek nauwkeurig wordt verzameld en weergegeven op hun website. Dit proces verzekert niet alleen dat potentiële klanten een transparant beeld krijgen van de kwaliteit en betrouwbaarheid van de service, maar het versterkt ook het vertrouwen en de geloofwaardigheid van het merk. Onze aanpak zorgt ervoor dat bezoekers de echte stem van tevreden klanten horen, wat essentieel is voor het bevorderen van klantenloyaliteit en het aantrekken van nieuw publiek.

Dynamisch Beheer van de Verkooppagina

Een cruciaal aspect van onze samenwerking met GS Autotaaltechniek is het up-to-date houden van hun verkooppagina, waar unieke campers te koop worden aangeboden. Wij zorgen ervoor dat elke camper die beschikbaar komt, direct zichtbaar is met alle relevante informatie en aantrekkelijke afbeeldingen. Dit niet alleen bevordert de verkoop, maar versterkt ook het digitale raam naar de wereld van GS Autotaaltechniek. Ons proactieve beheer garandeert dat zowel de inhoud als het aanbod altijd actueel zijn, waardoor het voor klanten makkelijker wordt om de perfecte camper voor hun avonturen te vinden.

Bekijk hier de tijdlijn

2023: Team groeit naar 5 monteurs en video creatie en focus op sociale media

Dit jaar hebben we GS Autotaaltechniek ondersteund bij het uitbreiden van hun team naar 5 monteurs in 2023, waardoor ze in staat waren om hun activiteiten efficiënter uit te voeren en een breder scala aan diensten aan te bieden.

Ook hebben we GS Autotaaltechniek geholpen bij het creëren van videocontent en het leggen van een sterke nadruk op sociale media in 2023, waardoor ze hun merk verder konden versterken en een groter publiek konden bereiken.

2022: GS verhuist naar een nieuw pand in Schijndel

In 2022 hebben we GS Autotaaltechniek geholpen tijdens hun verhuizing naar een nieuw pand in Schijndel, waardoor ze hun capaciteit konden uitbreiden en hun dienstverlening konden verbeteren.

2021: Klantenactie met ansichtkaarten, vacatures voor monteurs

We hebben GS Autotaaltechniek bijgestaan bij het organiseren van een succesvolle klantenactie met ansichtkaarten in 2021 en hebben hen ondersteund bij het promoten van vacatures voor monteurs, waardoor ze hun team konden versterken

2020: Creatie van content en maandelijkse ondersteuning om zichtbaar te zijn

In 2020 hebben we GS Autotaaltechniek ondersteund bij het creëren van relevante content en hen maandelijks geholpen om hun zichtbaarheid online te vergroten, waardoor ze meer klanten konden bereiken.

2019: Lancering van de website

We hebben GS Autotaaltechniek geholpen bij de lancering van hun website in 2019, waardoor ze online aanwezigheid kregen en hun diensten aan een breder publiek konden presenteren.

2018: Start samenwerking, Geery begint alleen op de Lieshoutdeweg in een werkplaats

In 2018 zijn we gestart met onze ondersteuning aan GS Autotaaltechniek toen Geery alleen begon op de Lieshoutdeweg. Samen hebben we de basis gelegd voor hun groei en ontwikkeling

KLAAR VOOR MAXIMALE ZICHTBAARHEID
MET EEN GLIMLACH?