VINDKRACHT13 &
FRUITOYS

Verander de Wereld, Beginnend bij Onze Kinderen

 

Bij Vindkracht13 zijn we op een missie en geloven we in het belang van bijdragen aan een gezondere toekomst. Wij geloven dat dat begint bij onze jeugd. Daarom zetten we ons in voor een vernieuwend project genaamd Fruitoys, een opwindend initiatief dat de eetgewoonten van kinderen transformeert door de kracht van spel en verbeelding te combineren met de essentie van gezondheid.

 

Fruitoys: spelenderwijs gezonder eten

Fruitoys zijn niet zomaar speeltjes; ze zijn ontworpen om de fantasie van kinderen te prikkelen en hen te betrekken bij een wereld van plezier en gezond eten. Onze kleurrijke Fruitoys moedigen kinderen aan om op speelse wijze meer fruit te ontdekken en te eten. Fruitoys brengen het plezier terug in gezond eten en stimuleren de verbeeldingskracht van onze toekomstige generatie.

Samenwerken voor een gezondere toekomst

Bij Vindkracht13 geloven we in de kracht van samenwerking. We nodigen bedrijven en organisaties uit om deel te nemen aan dit initiatief. Door samen te werken kunnen we de impact van Fruitoys vergroten en meer kinderen bereiken. Er zijn verschillende manieren om bij te dragen: door sponsoring, samenwerkingsverbanden of door bedrukking van uw logo op Fruitoys. Het is niet alleen een kans om uw betrokkenheid te tonen, maar ook om een tastbaar verschil te maken in het leven van onze jeugd.

 

Word Onderdeel van de missie

Sluit je aan bij Vindkracht13 in de missie om een gezondere samenleving te creëren, te beginnen bij onze kinderen. Laten we samen bouwen aan een toekomst waar gezond eten en lol hand in hand gaan. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe u kunt bijdragen aan het Fruitoys-initiatief en help ons de weg te banen naar een gezondere, gelukkigere wereld.

Van Concept tot realisatie!

Bij Vindkracht13 zijn wij de drijvende kracht achter het complete online concept van Fruitoys. We zijn verantwoordelijk voor de algehele promotie en marketingcampagnes om zoveel mogelijk mensen te betrekken. In nauwe samenwerking met Moorside, de patenthouder van het idee, willen we van Fruitoys een onweerstaanbare, kleurrijke ervaring maken voor kinderen en ouders!

Strategische Samenwerking: Onze verantwoordelijkheid reikt verder dan alleen marketing. We zijn verweven in het hart van Fruitoys’ online concept, met een doelgerichte aanpak om het merk te laten schitteren.

Partnerschap met Moorside: Door samen te werken met Moorside, de briljante geest achter Fruitoys, behouden we de oorspronkelijke visie en geven we vorm aan een concept dat de verwachtingen overstijgt.

Doelgerichte Marketing: Onze campagnes zijn ontworpen om zowel kinderen als ouders aan te spreken. We richten ons op het creëren van aantrekkelijke ervaringen die blijven hangen.

Creëren van Magie: Van levendige online omgevingen tot interactieve elementen, we werken aan het transformeren van Fruitoys in een onweerstaanbare beleving die iedereen betovert. 

Duurzame Groei: Onze focus ligt niet alleen op het nu, maar ook op een toekomst waar Fruitoys een blijvende, positieve indruk achterlaat. Onze inspanningen zijn gericht op duurzaamheid en groei op de lange termijn. 

Samen vooruit. Samen gezond. Samen Fruitoys.