Onze klanten. Onze trots!

Wij zijn trots op onze klanten en steken dit niet onder stoelen of banken. We zijn betrokken bij onze klanten en als we een kans zien voor een klant van ons, grijpen we die! We etalen onze klanten waar we kunnen en benoemen ze of verbinden hen. Ook zo faciliteren wij groei.

Onze focus

Vindkracht13 is een marketingbureau dat een gevarieerde groep klanten en partners bedient. Onze klanten en partners zijn allemaal gevestigd in de buurt van ons marketingbureau, wat ons in staat stelt om nauw met hen samen te werken en hun bedrijfsbehoeften beter te begrijpen.

Onze klanten variëren van kleine start-ups tot grote gevestigde bedrijven in verschillende sectoren, waaronder technologie, gezondheidszorg, recruitment, hospitality en meer. Elk van onze klanten heeft zijn eigen unieke uitdagingen en doelen, en wij streven ernaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan hun behoeften voldoen die bijdragen aan verduurzaming.

Wij geloven dat ons succes als marketingbureau nauw verbonden is met het succes van onze klanten, en wij zetten ons in om hen te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen en dat doen met met veel plezier.

En anders niet.

 

We werken nu al voor het 2e jaar samen met Vindkracht13 en we maken enorme sprongen in onze online marketing kennis, de consistentie van onze uitingen en de meerbaarheid van onze acties. Daarnaast is het altijd gezellig en voelen zij net als directe collega’s!

Bol Adviseurs

Contact opnemen