INSCHRIJVEN WEBWINKEL VAKDAGEN

E-COMMERCE

LIEFHEBBERS OPGELET!

De Webwinkel Vakdagen 2024 zal weer plaatsvinden en we kunnen niet wachten om jullie te verwelkomen op onze gezamenlijke stand, waar Vindkracht13 en Ergonode hun krachten zullen bundelen voor een onvergetelijke ervaring.

Wat kun je verwachten op de Webwinkel Vakdagen 2024?

Op 23 en 24 januari 2024 komen de meest innovatieve en toonaangevende professionals uit de e-commercebranche samen om hun kennis te delen, trends te bespreken en nieuwe zakelijke mogelijkheden te ontdekken. Of je nu een doorgewinterde e-commerce veteraan bent of net begint in deze branche, deze dagen zijn essentieel voor het vergroten van je succes in de online retailwereld.

 

WAAROM JIJ ONZE STAND MOET BEZOEKEN:

Bij onze stand, georganiseerd door Vindkracht13 en Ergonode, staan we klaar om je te verwelkomen met een heerlijke kop koffie. We zijn er om onze diensten toe te lichten en potentiële samenwerkingen te bespreken, maar we zijn er uiteraard ook voor een gezellig praatje!

 

Vindkracht13: Bij Vindkracht13 staan we bekend om onze innovatieve marketing-oplossingen en ons uitgebreide portfolio van projecten, waaronder webapplicaties en internationale campagnes. We zijn toegewijd aan groei en duurzame resultaten, en we omarmen onze eigenzinnige aanpak. Als online optimalisatie bureau uit Veghel zijn we gericht op het gebruik van de nieuwste technologieën om onze klanten te helpen groeien, en dit doen we met een vleugje humor en een focus op tevredenheid. Kom langs op onze stand om meer te ontdekken!

 

Ergonode: Ontdek de toekomst van productinformatiebeheer (PIM) en maak kennis met ons baanbrekende platform voor het beheren en delen van productgegevens. Vereenvoudig je processen, verhoog de efficiëntie en streef naar een foutloze productervaring voor je klanten.

MIS HET NIET

Die Webwinkel Vakdagen 2024 beloven een bruisend evenement te worden, en we kijken ernaar uit om jou daar te ontmoeten. Wil jij hier graag bij zijn? Meld je dan nu aan via de onderstaande knop en dan zien wij jou op 23 of 24 januar in de Jaarbeurs in Utrecht! 

Tot ziens op de Webwinkel Vakdagen 2024!