VINDKRACHT13 & DAK-XL

Dak-XL: Een gewaardeerde samenwerking

 

De samenwerking met Dak-XL is voor ons van grote waarde. Ze geven ons niet alleen het vertrouwen, maar ook de vrijheid om creatieve en impactvolle marketingstrategieën te ontwikkelen en uit te voeren. Dak-XL begrijpt de waarde van innovatie en ziet marketing niet alleen als een noodzaak, maar als een krachtig middel om hun groei te ondersteunen.

We waarderen Dak-XL als meer dan alleen een klant; ze zijn een partner in ons streven naar online groei. Hun toewijding aan het leveren van hoogwaardige producten en service is inspirerend, en we zijn blij om deel uit te maken van hun groeireis. Samen blijven we streven naar het bereiken van nieuwe hoogten, en we kunnen niet wachten om nog meer geweldige dingen te bereiken.

Luke de Wit – Online marketeer

Webontwikkeling en Offertemotor

De website van Dak-XL heeft een enorme transformatie ondergaan dankzij de expertise van Vindkracht13. Met behulp van het krachtige Magento2-platform heeft Vindkracht13 niet alleen een visueel aantrekkelijke website gecreëerd, maar ook een handige tool geïntegreerd: de Dakcalculator. Deze revolutionaire functie stelt bezoekers in staat om moeiteloos de prijs te berekenen voor hun op maat gemaakte dakprojecten. Klanten kunnen eenvoudig dakvormen en afmetingen invoeren, waarna de calculator direct berekent hoeveel EPDM-folie er nodig is voor het dakoppervlak. Dit heeft niet alleen de gebruiksvriendelijkheid van de website vergroot, maar ook de efficiëntie van het verkoopproces. Klanten hebben nu de mogelijkheid om zelf nauwkeurige prijsinformatie te genereren, wat de communicatie tussen Dak-XL en hun klanten aanzienlijk heeft verminderd.

Logo Variaties

Een sterk logo is de hoeksteen van een merkidentiteit, en Vindkracht13 begrijpt dit als geen ander. Ze hebben niet alleen een opvallend en representatief logo ontworpen voor Dak-XL, maar hebben ook gezorgd voor verschillende logovariaties. Deze variaties zijn van onschatbare waarde omdat ze Dak-XL in staat stellen om hun logo aan te passen aan verschillende achtergronden, zoals sociale media, websites en video’s. Dit betekent dat ongeacht waar Dak-XL hun merk presenteert, ze altijd een logo hebben dat naadloos past en er professioneel uitziet.

Online Adverteren met Google Ads:

  Online adverteren is een cruciale factor geworden in het opvallen in de digitale wereld, en Vindkracht13 heeft Dak-XL hierbij geholpen. Met behulp van Google Ads hebben ze een doelgerichte online advertentiestrategie ontwikkeld die de juiste doelgroep bereikt. De campagnes zijn specifiek gericht op gebieden en demografische gegevens die het hoogste rendement opleveren voor Dak-XL. Deze nauwkeurige targeting heeft niet alleen geleid tot een verhoogde zichtbaarheid, maar ook tot een verbeterde conversieratio, wat resulteert in een groeiend klantenbestand.

  Diverse Extra Werkzaamheden op aanvraag:

   

  Naast de kerndiensten heeft Vindkracht13 ook diverse aanvullende taken op zich genomen. Ze hebben bijvoorbeeld professionele e-mailhandtekeningen ontworpen om de zakelijke communicatie van Dak-XL te verbeteren. Ook hebben ze voorstellen gemaakt voor het team en hebben ze de overname van een domeinnaam voor een andere website succesvol afgehandeld. Deze aanvullende diensten getuigen van de toewijding van Vindkracht13 om Dak-XL te ondersteunen bij al hun marketingbehoeften.

  Veelal de kleine dingentje die betrekking hebben op marketing kunnen aan ons worden uitbesteed. Dit kenmerkt een goede en betrouwbare samenwerking

  Eventuele Beursdeelname en andere Marketingopties:

  Vindkracht13 denkt verder dan alleen social media. We werken ook graag concepten uit die in de toekomst bijdragen aan zichtbaarheid van onze klanten. We hebben niet alleen gedacht aan online marketing, maar heeft ook strategisch nagedacht over deelname aan beurzen, zoals de Dak en Zaken beurs. Ze hebben niet alleen nagedacht over logistieke zaken zoals roll-up banners en strandstoelen, maar hebben ook geïnvesteerd in leadgeneratie. Door bezoekers te scannen en relevante exposanten uit te nodigen, hebben ze waarde toegevoegd aan de beursdeelname van Dak-XL. De rode loper van EPDM voegt een leuke en gedenkwaardige touch toe aan het evenement.

  Sociale Media Opzet

  In dit tijdperk van digitalisering vormen sociale media een onmisbaar instrument in elke effectieve marketingstrategie. Vindkracht13 heeft met veel enthousiasme Dak-XL geholpen om een indrukwekkende aanwezigheid op verschillende populaire sociale mediaplatforms tot stand te brengen. Dit omvat platforms zoals Facebook, LinkedIn, Instagram en YouTube.

  Deze platforms zijn nu niet alleen aanwezig, maar ze stralen professionaliteit en consistentie uit. Onze experts hebben deze kanalen volledig geoptimaliseerd met aangepaste banners, zorgvuldig gekozen profielfoto’s, grondig ingevulde bedrijfsinformatie en nauwkeurige contactgegevens. Dit alles om ervoor te zorgen dat Dak-XL een blijvende indruk achterlaat bij iedereen die hun online profielen bezoekt.

  Wat Dak-XL bijzonder waardeert aan onze service, is de flexibiliteit die we bieden. Dak-XL heeft volledige zeggenschap over de creatie en publicatie van content op deze platforms. Ze kunnen ervoor kiezen om dit in eigen beheer te houden of om dit aan ons over te laten. Dit geeft hen de vrijheid om hun online merkimago precies zo te beheren als ze willen.

  Sociale media zijn niet langer slechts een optie in de wereld van marketing; ze zijn een noodzaak geworden. Het opzetten van een sterke aanwezigheid op deze platforms is van cruciaal belang om klanten te bereiken, te betrekken en te behouden. Vindkracht13 is verheugd Dak-XL te hebben geholpen om deze belangrijke stap te zetten in hun reis naar online succes. Onze toewijding aan het leveren van resultaten is ongeëvenaard, en we zijn vastbesloten om Dak-XL te blijven ondersteunen bij het opbouwen en onderhouden van een bloeiende online gemeenschap.