BOL ADVISEURS

Bol Adviseurs ondersteunt hun klanten bij alle facetten van het ondernemerschap. Ze zijn dus een ‘ondernemers-adviesbureau’. De professionals van Bol Adviseurs helpen ondernemers om het beste in hun bedrijf, in hun medewerkers en in zichzelf naar boven te brengen. Vindkracht13 ondersteunt in maximale zichtbaarheid, kernwaardedoorvertaling en kennisborging rondom marketingontwikkelingen. 

BOL ADVISEURS KERNCIJFERS 2022

[wdcl_image_carousel slide_count=”1″ arrow_color=”#D30000″ arrow_bg=”#FFFFFF” _builder_version=”4.18.0″ _module_preset=”default” width=”91%” module_alignment=”center” global_colors_info=”{}” _i=”1″ _address=”1.0.1.1″ /]

Zichtbaarheid verhogen

Samen met de marketeers van Bol Adviseurs hebben we diverse doelen geformuleerd. Een van de doelen is om beter zichtbaar te zijn bij potentiele klanten. 

We hebben gezamelijk een evenement opgezet die enerzijds bijdraagt aan de zichtbaarheid van Bol Adviseurs en anderzijds bijdraagt aan de betrokkenheid van het personeel. Dit hebben we gedaan in 2022, waarin Bol adviseurs 70 jaar bestaat. 

Met ruim 120 deelnemers (waaronder ruim 70 fietsers) hebben wij bij elkaar 10.010 km gefietst tijdens Tour de Bol! Een prachtige route langs alle memorable plaatsen uit de rijke geschiedenis van Bol Adviseurs. Een mooie kernwaardedoorvertaling van “Ondernemers in topvorm,” de slogan van Bol Adviseurs. Wij van Vindkracht13 waren natuurlijk zelf ook aanwezig tijdens dit geweldige evenement. 

mentor online marketing

Tijdens de mentor online marketing helpen wij Bol Adviseurs marketing technieken te vinden die passen bij hun strategie en online zichtbaarheid. Elke week maken we samen stappen om deze marketingkennis te laten groeien zodat Bol Adviseurs uiteindelijk zelf goede marketingkeuzes kan maken.

Wij inspireren door goede voorbeelden van treffende marketing te laten zien. Dit zijn goede en slechte voorbeelden van grote en kleine spelers waarin we de vertaalslag maken naar Bol Adviseurs.

Wij maken samen met Bol mooie marketing elementen voor hun merk. Consistent, doeltreffend en snel. We maken gebruik van onze marketing toolbox zodat we effectief content kunnen maken en publiceren.

Kernwaarden doorvertalen in social media uitingen

Tijdens de sessies helpen wij Bol Adviseurs met het sterker maken van hun merk en het consistent doorvoeren van hun kernwaarden. Zowel intern als extern. Social media is hierin een belangrijk medium. Ben je bewust van wat je op social media post en in welke vorm dit onderdeel is van je kernwaarden.

Wij laten Bol Adviseurs inzien, dat door bewust bezig te zijn met de inhoud van je content je eenvoudiger consistent zal zijn in je social media posts. Deze vertaalslag van kernwaarden naar content is de basis van je contentstrategie.

Stap 1 van 2 - Overeenkomst

  • DD dash MM dash JJJJ
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Hidden
  • Max. bestandsgrootte: 256 MB.