Bee-Sustainable

Uw Duurzaamheidsrapport: Start met het Bee-Sustainable Assessment

Hoe draagt uw organisatie bij aan duurzaamheid? Met ons Bee-Sustainable Assessment heeft u altijd een helder antwoord. Dit assessment biedt u inzicht in uw huidige duurzaamheidsinspanningen en identificeert mogelijkheden voor verdere groei. Na een investering van slechts 2 uur, ontvangt u een overzichtelijk rapport dat u kunt delen met uw medewerkers, klanten, leveranciers en andere stakeholders. Het kan worden opgenomen in uw jaarrekening, MVO verslag of ESG rapport, en zelfs worden gebruikt voor uw branding, offertes en certificeringen. Doe mee aan de reis naar duurzaamheid en start met het Bee-Sustainable Assessment.

 

Wilt u met uw bedrijf ook een Bee-Sustainable Assessment?
Vraag het hier aan!

Naam
Woonplaats

Van Inzicht naar Actie:
Uw Duurzaamheidsstrategie

Uw organisatie heeft al stappen gezet in duurzaamheid, maar hoe vertaalt u deze inzichten naar een concrete strategie?
Bee-Sustainable helpt u om uw duurzaamheidsdoelen om te zetten in een effectieve strategie. We werken samen om uw kernwaarden te identificeren en deze te integreren in beleid en verslaglegging. Of het nu gaat om het opstellen van een MVO verslag, ESG rapport of duurzaamheidsverslag, wij begeleiden u op weg naar duurzaam succes.

Volg uw Groei met Dashboarding en Duurzaamheidsplanning

Uw duurzaamheidsstrategie verdient opvolging en monitoring. Bee-Sustainable helpt u bij het opstellen van een duurzaamheidsplan dat acties en ambities verbindt. Met behulp van een meetplan en een dashboard kunt u uw duurzame vooruitgang volgen en delen met uw partners. We passen onze begeleiding aan uw behoeften aan, of u nu nieuw bent in duurzaamheid of al een duidelijk beeld heeft van uw doelen.

 

Wij zijn Bee-Sustainable: Onderdeel van
de Bee-Community

9

Bee-Sustainable maakt deel uit van de Bee-Community, een dynamisch netwerk van bedrijven en initiatieven die zich inzetten voor een betere en duurzamere wereld. Onze benadering van duurzaamheid is gebaseerd op een positieve mindset, waarbij we geloven dat elke bijdrage telt en dat groei altijd mogelijk is. Samen met onze zustermerken, Bee-Improve en Bee-Educate, streven we naar een toekomst waarin duurzaamheid centraal staat.

 

Waarom Vindkracht13 fan is van Bee-Sustainable:

Bee-Sustainable biedt praktische tools, zoals het Sustainability Assessment en de unieke Sustainability Game, waarmee bedrijven inzicht krijgen in hun huidige bijdragen aan duurzaamheid en mogelijkheden voor verdere groei ontdekken. Deze aanpak past perfect bij de visie van Vindkracht13, die geloven in het belang van bewuste en meetbare duurzaamheidsstrategieën. De professionele begeleiding van Bee-Sustainable, samen met hun positieve mindset en focus op groei, sluit naadloos aan bij de waarden en doelen van Vindkracht13.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kun je contact opnemen met Bee-Sustainable via de volgende gegevens:

Dirk de Jong

Dirk de Jong

Eigenaar Bee-Community